19 12
發新話題

開波出到木=bug?

[Close]

開波出到木=bug?

本人玩巨魔日日開正圖唔知咩叫bug 一開波大家知有起爆e家野 爆左+32=出到木 點知比人串bug 我真係好想d新手知道唔係bug我玩kyx or ggx 招埋巨魔愛好者玩 pm我

引用:
原帖由 魔龍★神文 於 2012-8-23 12:30 發表
本人玩巨魔日日開正圖唔知咩叫bug 一開波大家知有起爆e家野 爆左+32=出到木 點知比人串bug 我真係好想d新手知道唔係bug我玩kyx or ggx 招埋巨魔愛好者玩 pm我 ...
爆32出到20-30木唔難,
不過要控制好時間,
我就唔爆,等錢先出木,
不過見光前都出到512

引用:
原帖由 gundumK 於 2012-8-23 13:11 發表
爆32出到20-30木唔難,
不過要控制好時間,
我就唔爆,等錢先出木,
不過見光前都出到512
時間姐你練好起爆會快

咁我咪成日做左bug狗-- 正常隻巨未出黎之前就買哂30木-.-

引用:
原帖由 y6049511 於 2012-8-23 13:45 發表
咁我咪成日做左bug狗-- 正常隻巨未出黎前就買哂30木-.-
大佬y6我係m7@@

引用:
原帖由 魔龍★神文 於 2012-8-23 12:30 PM 發表
本人玩巨魔日日開正圖唔知咩叫bug 一開波大家知有起爆e家野 爆左+32=出到木 點知比人串bug 我真係好想d新手知道唔係bug我玩kyx or ggx 招埋巨魔愛好者玩 pm我 ...
睇開d啦 依家d人玩5過人屈人bug家啦
AnL.s

引用:
原帖由 柚子雪梨茶 於 2012-8-23 14:07 發表

睇開d啦 依家d人玩5過人屈人bug家啦
咪係vlan d新手起爆唔知咩屈人bug

引用:
原帖由 魔龍★神文 於 2012-8-23 02:43 PM 發表
咪係vlan d新手起爆唔知咩屈人bug
咁你咪放RP上黎教人點玩 咁咪可以小D新手
AnL.s

引用:
原帖由 柚子雪梨茶 於 2012-8-23 14:57 發表

咁你咪放RP上黎教人點玩 咁咪可以小D新手
有神手post左d rp啦d新手唔明我可以點

D新手係咁
自己唔識就話人bug

引用:
原帖由 魔龍★神文 於 2012-8-23 13:39 發表
時間姐你練好起爆會快
我見過有新手唔識爆
要3Lv屋(+8)開始爆先有錢,
但佢岩岩起,升好2Lv屋(+4)就爆,
仲要小學X感同我講野,話:

爆屋鬼有錢!你班死廢X仲唔係bug9?bug就bug啦!

引用:
原帖由 gundumK 於 2012-8-24 19:32 發表
我見過有新手唔識爆
要3Lv屋(+8)開始爆先有錢,
但佢岩岩起,升好2Lv屋(+4)就爆,
仲要小學X感同我講野,話:

爆屋鬼有錢!你班死廢X仲唔係bug9?bug就bug啦!
+4爆照有$你唔+4爆上唔到+8 但係d小學x真係煩仲要係新手

引用:
原帖由 魔龍★神文 於 2012-8-24 19:46 發表
+4爆照有$你唔+4爆上唔到+8 但係d小學x真係煩仲要係新手
新手都算,做出黎小學X感我都仲忍到,因為都仲可以教佢玩,
但佢不論講野定實際都係小學X感就真係......

引用:
原帖由 gundumK 於 2012-8-24 20:02 發表
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=555530&extra=page%3D1
睇左未大家??
see左啦我唔會del圖因為我長開正圖次次開係個張圖冇bug

19 12
發新話題