發新話題

[疑問] 初音島小小問題= =

[Close]

初音島小小問題= =

初音島我知道係隻game黎 我e+問動畫既小小問題@v@ 初音島有分1同2 係唔係1同2都有第1季同第2季=.= 咁game係唔係都有初音島1 同初音島2呢= = 睇極都唔明 睇到頭都暈=[ 唔好叫我搵資料= = 就係搵左都唔明先係到問= =
多多支持~~

初音島..可算係校園愛情類之中  數一數二

動畫有 初音島1(超舊) 只有白河小鳥靚女..已經愛上了白河小島

睇完之後就睇初音島SS (2年後)...之後畫風大有進步....都係愛白河小鳥...第2愛小櫻(變校長)

初音島第2季 53年後..印象....男主角換左..女主角換晒...係下一代D人...

白河家變左配角...都係有機械女...而初音島第2季 女主角變左機械女...估都估唔到

初音島SS第2季....暫時最新個套....女主角變左姐妹....先係真正既初音島...好好欣賞

初音島第3季...死得啦..白河變成無得攻略既女生...由主角變配角..配角變路人...

睇黎櫻好有機會變主角...由平胸變巨乳...而初音島SS有一位平胸魔法師..都係第3季變巨乳...

應該好有睇頭..大家要睇呀!!

我DOWN左第一季同第二季 冇咩心機睇洛去-.-
但係第三季 睇到D女唔錯
有D 想睇第3季

引用:
原帖由 天鎖☆斬月 於 2012-8-23 12:55 發表
我DOWN左第一季同第二季 冇咩心機睇洛去-.-
但係第三季 睇到D女唔錯
有D 想睇第3季
真係唔建議咁做...如果你唔會明第3季想表達第2季同第1季既意思...

係蘿莉的反擊動漫

你會發現 第1第2季蘿莉角色會變晒巨乳- -"
2位魔法師 下一代變成巨乳...好恐怖

之後多了一位似梓喵既角色..雙馬尾運動平胸..唔錯

好似又有機械女...

其實初音島呢套野教壞人...超級後宮動漫...超多美女在男主角身邊..邪惡校園類...永遠有大量女角傷心..得一位可以成功就係妹妹...

故事相唔相連=] 洗唔洗一定要睇左第1先睇第2
多多支持~~

引用:
原帖由 nam.xD 於 2012-8-24 19:38 發表
故事相唔相連=] 洗唔洗一定要睇左第1先睇第2
故事係相連= ="

你可以睇初音島ss先...第一季無視...先睇ss

再睇第2季 再睇第2季ss

姐係直接睇初音島2 既第一季就ok? 咁我唔睇初音島1-.-
多多支持~~

引用:
原帖由 nam.xD 於 2012-8-25 03:40 發表
姐係直接睇初音島2 既第一季就ok? 咁我唔睇初音島1-.-
可以咁做

我簡單講一次初音島1講D咩...櫻走左...講完...初音島SS 去睇吧

發新話題