發新話題

絕信007or009~有建議

[Close]

絕信007or009~有建議

作者
不如改下d武器
例如 毒泉 魔水照有傷.
or 村正等小人用既武器變番做多d人玩

回復 1# 的帖子

好正信又見幾多人出村正
009A10 官方有更新

引用:
原帖由 ●PinK_x殤願 於 2012-8-18 19:16 發表
作者
不如改下d武器
007吾會再更新= =只會係009後更新去  007只係你地班玩家停係到繼續玩 根本吾關獨立一個地圖事...
為妳做到最好

係咩  sorry=.=我唔知

引用:
原帖由 ●PinK_x殤願 於 2012-8-18 19:16 發表
作者
不如改下d武器
依家76,91太熱門

村正係正信/絕信都好少人出

除左主力同爆塔英都好難會有閒錢出村正
加上絕信係秒殺論
村正冇乜用
D人乜英都出91
三日月呢把可以一下秒殺人既神又冇人出........(PS 對於魔多過血既人 例 山本開左大技之後)
不過我反而建議魔水變做3.5秒
少壯不努力

引用:
原帖由 pptppt11 於 2012-8-19 11:44 發表

依家76,91太熱門

村正係正信/絕信都好少人出
D人要吸血一係用技,一係出妖刀,同埋村正好貴,1把萬二,唔係場場禁有錢,比人屠就更架唔洗講

引用:
原帖由 AV創高峰 於 2012-8-19 13:13 發表
加上絕信係秒殺論
村正冇乜用
D人乜英都出91
三日月呢把可以一下秒殺人既神又冇人出........(PS 對於魔多過血既人 例 山本開左大技之後)
不過我反而建議魔水變做3.5秒 ...
咁又係 但喺拎黎打主力無咩用- -一粒仙豆KO
為妳做到最好

引用:
原帖由 AV創高峰 於 2012-8-19 13:13 發表
加上絕信係秒殺論
村正冇乜用
D人乜英都出91
你一定味見過我挽偷錢定喇
無冕者

因為絕信乜英都係秒殺,冇時間比你吸血,除非打肥川,神原e d英先有小小機會出
我覺得霧隱等識分身既英出村正都好勁,之終魔水3.5秒就冇乜可能
因為咁樣打法片倉e d無限魔水既英咪好屈

引用:
加上絕信係秒殺論
村正冇乜用
D人乜英都出91
吾係既,吾係乜英都91先,同埋除左91
85,**不良詞語**地,風傷,神甲之類都仲有人出

其實左改右改唔煩咩= =""越改就越亂~"~

好似太屈

引用:
原帖由 ★楓jaii 於 2012-8-24 13:56 發表
吾係既,吾係乜英都91先,同埋除左91
85,**不良詞語**地,風傷,神甲之類都仲有人出
76都多人用

發新話題