發新話題

巨魔個人ge最高單機記錄,第4個新記錄,入黎睇完比d意見我啦

[Close]
回憶 我地成村人等緊你 點知你係到回覆

斷斷續續講左成粒鐘都係冇入黎
我都係想睇下你係咪bug啫 咁**粗口**快

引用:
原帖由 絕卍回憶 於 2012-8-16 21:30 發表

岩岩撞左入ser,上番黎完來係覺得我bug
咁冇野啦我冇興趣同d認為我係bug ge人
我冇咩必去證明比你睇我ge實力
單機有乜好玩者 緊係要實戰架啦

引用:
原帖由 絕卍回憶 於 2012-8-16 21:38 發表
比起同d覺得我bug ge人玩
我寧願單機刷記錄仲好過
冇興趣要證明比你睇我冇bug
17:26都要bug ge話,咁16:0x個d玩緊外掛了
唔玩咪唔玩囉 由8點send pm到你宜家 又彈ser 又撞ser 隔成十幾廿分鐘先回
果陣見你係公頻嗌玩即刻開 你又唔入
8:58 pm你 可以9:01係到回覆但9:10先回返我pm話撞緊ser
唔想玩咪直接話唔想玩囉 搵咁多藉口做乜者

我頭先去**廣告**玩遇到個香港人叫be_pandas
條友一睇就知想睇rp學野
做巨魔一路等唔郁
但佢一郁出裝又快 搵人又準(唔知係咪開圖啦, 香港人大把人識開)
咁即係佢本身都勁架啦 我問佢係咪vlan既絕回憶/花無缺
佢冇應我
之後第二輪佢跟左頭先最快果個精靈去睇佢起野
之後我打字話條友黎睇你學野 之後即刻走左 可能返去煲rp啦
不過佢係咩人唔重要 重要係 你要學野都唔好咁**粗口****不良字眼**屎啦
見人地開圖 2火3豐就要煲rp 係咪你呀17分古物高手

引用:
原帖由 mc147258 於 2012-8-17 09:08 發表
群長都無禁講究. . .
想唔到你如此執著 . . .
4:40 我唔得LA..
最快都無4:30.....
但之後肥起黎都係366帝物
邊到出左錯教下我...
曬**不良字眼**氣啦 佢打**粗口**左咁多野都冇講重點正係話做到做到
我話埋你聽 佢512 2:06要洗木架
台區有好少量人真係可以做到2:2x-2:3x 512 但要洗到痴線
洗木即係 買木 賣木 咁樣會賺錢
如果買10賣10就賺$1
如果買200賣200就賺$20

仲有4:40 64 你都可以做到 只要個場夠順唔延遲 4:38-4:40都唔係難事 識個方法就得啦

港區太少高手 但見到有d人扮晒野但又唔肯教人又問呢到d新手俾意見真係睇到眼火爆
不如搵時間約一班新手教晒你地d技巧啦

好心唔好以為話自己廢就係謙啦
你表現出黎唔**粗口**係咁既一回事呢

講霸氣點夠你黎呀哥哥
你直接話我未夠班咪得囉 洗乜咁**不良字眼**多野講呀

發新話題