44 123
發新話題

[原創]Star Wars Battlefront II 對戰教學

[Close]

[原創]Star Wars Battlefront II 對戰教學

官網 <~~~~~官網介紹
所有Star Wars Battlefront II不能用Crack入game, 只可用原裝exe入game.
CD-KEY請用CD-KEY生產器所得出黎的, 同一樣的CD-KEY則不能進入Server.
其他檔案一定要和Server相同才可進入, 請更新至1.1.
入game可用下面的方法代替Crack, 如果哩兩樣野都入唔倒game o既話, 請隨便發問.

如有技術問題, 歡迎發問, 答倒一定答.

用具下載區::

※1.1 update, 選擇自己所用的版本下載安裝.※
Domestic version 1.1 update<~~~哩個我都唔知......
International DVD version 1.1 update<~~~DVD版update
International English CD-ROM version 1.1 update<~~~CD版update

※CD-KEY生產器請於附件下載※
如果裝好隻game唔想洗左再告先換CD-KEY的話, 可以去以下路徑進行修改.
去執行打 regedit 就會出左個登錄編輯程式.
HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > LucasArts Star Wars Battlefront II > 1.0
就會見倒一個叫CD Key檔click佢, o向下要果行就可以更新你o既CD-KEY.[原無意外你係裝o向C o既Program Files, 路住條路徑就實搵倒]

※進入遊戲工具於附件下載※
SR7 Stop係用黎隱藏虛擬光碟, 最少鏡象用黎代替原裝碟.
個SR7 Stop開左佢之後禁hide見倒旁邊hidden乜乜即可. 開game果陣都要開住
再掛載番最少鏡象即可, 不過哩個方法唔係太多人得.

antiblah+最大鏡象基本上實入倒game, 但最大鏡象會模擬左3GB幾出黎.
解壓antiblah會見倒一個antiblah_EN_on.bat, 開左佢就會彈左dos出黎,
任意禁個制佢就會熄左, 咁樣就ok. 之後再掛載番最大鏡象即可入game.
有D人用antiblah+最小鏡象都入倒, 大家可以試試, 咁樣就會番D位.

※遊戲請於附件下載※

特別鳴謝: "龍之振雄"   

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

裝好之後, 啟動vLan, 入番你o向IPvE.COM vLan 互聯對戰論壇申請o既account即可
o向FPS Games/射擊遊戲(FPS)果度就會見倒"星球大戰: 前線作戰2"
click入去就會見倒聊天版面, 姐果有人, 旁邊會顯示會員ID名.
禁Game/遊戲, 搵番你入game o既exe檔, 再禁Run/啟動.
入到game後禁Multiplayer, 登入後將Internet改做Lan即可.
如未有game account可如下圖所示打入你的Nickname, Email同Password. 再禁Create GameSpy ID, 即完成遊戲account申請

太客氣啦, 應該我向你致謝 ^_^"

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2006-6-4 19:13 發表
太客氣啦, 應該我向你致謝 ^_^"
無你, 我地點可以有咁o既機會一齊玩.
果陣我周圍搵辦法可以玩對戰, 搵到我無哂希望.
最後我都係想黎vLan博一博, 點知你比左個希望我.
真係多謝哂你, 哩隻game可能會有第個forum o既人黎玩, 無問題丫嘛??

當然冇問題, 就算佢地只係用 vLan 唔上哩個 forum, 我地一直持開放態度

呢隻game玩咩架??@@

引用:
原帖由 hisoka01 於 2006-6-5 11:37 發表
呢隻game玩咩架??@@
類係玩"戰地2"咁, 但佢係star Wars咁解.
入面有得玩戰場, 大空戰/英雄戰.

我改左名     skywalker

引用:
原帖由 kammkas 於 2006-6-12 14:33 發表
我改左名     skywalker
ok~~~Player 1

加左新種.
自己做的~~~請多多支持.

都唔係好快咋bor
不過我會十卜架XD

大家好~~多多指教!!!

可唔可以教我要down d wt 先可以玩到?

引用:
原帖由 nokiaysk104 於 2006-6-20 12:41 發表
可唔可以教我要down d wt 先可以玩到?
主程式, vlan, 1.1update, 其中一種破解.

44 123
發新話題