發新話題

[爭議] 挑戰: Smile_[R] vs SkyRiM

[Close]
要咩
Now It s My Time

真係仲柒過關家姐

關家姐再次出現   估唔到個傻_係RP對話度話自己MH真係有人信

引用:
原帖由 skYlInE-caR 於 2012-8-8 01:13 發表
點解仲未有人處理!.條龍明顯mh.家下潛埋水.

明身有屎啦           
潛水=身有屎

廢我廢得過你
旦傻我傻得過你咩= =?
e+一鱗嘴9up哂出黎果個係邊個=.=??
人生大道理?___?
未指教其哥

引用:
原帖由 ﹑樂仔︱ 於 2012-8-8 11:21 發表
解釋=掩飾

搵條傻狗雞脾俠上黎打咁多野做咩

??真係冇唔洗咁大反應架WO

至於本身冇野點解唔上黎解釋下

我就不嬲唔話廢物MH
你鐘意你咪當佢係囉 比你自hi下咪幾好

引用:
原帖由 skYllnE-caR 於 2012-8-8 13:41 發表
引笑
邊個mh會應?
你偷偷地食屎 都唔會想比人知啦 小朋友
醒d未呀 關家姐
真係迫人問候你老母?
人地人生大道理
似你小學 雞 諗法?
廢又廢過人
咁我話你mh到得啦 小  學  雞

引用:
原帖由 甩尾 於 2012-8-8 16:40 發表

你11樓同9樓果d咩來?

我真係想知點解喎
咁你e+想點?___?係到9up托咩

引用:
原帖由 甩尾 於 2012-8-8 16:46 發表

拿  寒蟬哥 你吾用團ac回post 你估冇人知係你?
李dong海阿李dong海 用下個腦先講野啦
But我好欣賞你既 欣賞你d咩?
就緊係你既自知之明啦 無論你用咩ac回post 都會話自己垃圾 屎團
我簡直係配服啦

名呢我 ...
咁你咪垃圾中既渣宰囉

你鐘意點咪點囉傻狗
係到串串貢咁
點呀今次右交流戰定咩
快d去用返你隻Toys ac去護你自hi下啦

2部機咪可以同一時間係團1囉智仔
去飲先,唔同你嘈啦

引用:
原帖由 skYlInE-caR 於 2012-8-8 17:26 發表
交咩流戰姐.你咪又係五槍......         
FD=GUN HAND GOOD

引用:
原帖由 ★瘋狂丶 於 2012-8-8 17:30 發表
ゞ.__.hEyJa! 秀吉
我同你講.
你殺唔到人都唔緊要 .
最緊要既系識肥.

你連最簡單既野都唔識.
學咩人請槍打團?

唔怪得你地團長場場計FUN WIN