發新話題

[爭議] 挑戰: Smile_[R] vs SkyRiM

[Close]
?
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=559828&extra=page%3D1&frombbs=1
信長旅程正式終結

HEYJAI廢是常識吧
Friendship Never Ends

引用:
原帖由 ゞ.__.hEyJa! 於 2012-8-6 14:39 發表
真係仲柒過關家姐
午餐

引用:
原帖由    -KT 於 2012-8-6 14:04 發表
好心你啦...  比人屠到咁 我地連RP都廢事上傳=.=  大佬 你35分鍾0死關我鬼事咩=.=  我50分鍾都0死呀  唔通跟哂時間食兵 26分鍾2神又要拎出黎講咩
高科技當然是不死啦你認為這是你的實力?
是現今科技既進步幫左你咋
勝之不武
卡哥我上次友誼屠到你地隻火狗走場wo

關家姐再次出現   估唔到個傻_係RP對話度話自己MH真係有人信
Now It s My Time

引用:
原帖由 ゞ.__.hEyJa! 於 2012-8-6 18:24 發表
關家姐再次出現   估唔到個傻_係RP對話度話自己MH真係有人信
你收嘴吧 小朋友=,=
rp我就冇睇
你尼? 唔曬講實力你一定冇=,=
佢mh係因為之前我屠佢個時
見到神估位 走位 咁既姐
關家姐呀 關家姐呀 是你嗎?

吾怪得中路得一隻忍.直江一行埋去.

條龍就開0.原來得到高科技既輔助               

沒錯
現今科技發達
他團長mh(團名唔重要) 佢mh一點都不出奇

你名單不一我由你.你咀炮我都由你

技不如人.我吾會有聲出.

用埋d高科技.win左就咀炮.好型.覺得自己好威

咁你咪on_囉         

你估你真係神龍咩.50分鍾0死.跟分鍾       ?

關家姐??? 你似多d .             <  ???   

支持劉家姐
Friendship Never Ends

引用:
原帖由 skYlInE-caR 於 2012-8-6 14:50 發表
你覺得請哂槍win好型咪比你型下               你睇你隻秀似咩野
咩槍甘把炮呀 我有性趣同佢地玩下噃 受?乜團名唔重要 未能聽過
$360汁一濟

回復 26# 的帖子

........... .    收咀la  
- shakalaka ...

HEYJAI次次見到我轉C
輸左唔洗比人抽水??

屎=屎

一係轉完唔好玩到舊屎咁得唔得

仲有貴團團長比人單殺幾多次?

支持CAR路

潛左咁耐水 一見到希哥比人串 回下post先
又話唔介意d團分 點知到最後又係上傳rp博拎番個團分
輸就輸 我唔明仲咁炮做乜
槍槍槍 依家vlan d人真係好好笑 一輸就請槍 高科技 d管理員真係比你地玩死
輸左就扮下死狗咪得囉 得把口 又話屠幾次幾次 rp又冇 圖又冇 9吹就真係有你份
番鄉下奸田啦,屎=人? 有冇讀書? 技術=屎? 唔明點解都拉埋黎講
跟分鐘有春用咩 你地會戰咪又係得淡笑,真係學哂羅馬d seven野
精英咪又係請槍 一冇槍 就真係

抽完水深潛先  你慢慢up你既理論 咩咩定理 88

發新話題