發新話題

大家好 小小分享

[Close]
引用:
原帖由 ˇDrunKard℡- 於 2012-8-3 18:42 發表

各有各喜歡 你鍾意兵G姐
人地唔鍾意兵G喎 技G唔得?
冇技G米要兵G囉 廿幾分鍾就一定要GG架咩
人地雖然有信長姐 未六天之前G到米得囉下話
出系人權 唔出就系道理 系到支支渣渣扮道理
要出就一早出左拉 洗乜人叫既姐
...
佢叫既係隊友
咁你地"U軍"果條友吾鐘意咪吾好出兵囉
無人叫佢係到串
撻自己朵?U軍?!
叫人返去挽正信?
玩下絕信都吾得?
你地班人訓醒味

開頭以為HG係理性.

係依個貼完全睇吾出

我知道

人以群分

難怪 霸主 敗類何其多

上樑不正 下樑歪
無冕者

引用:
原帖由 sam8cat8 於 2012-8-3 19:30 發表

得啦-.-你係度只會引起鬧戰
關於花團既呢件事
就當我之前走團後既補償
就算佢吾系度 一樣會 冇分別
ˋ愛情不過是一場謀殺時間的遊戲:)
  ﹡林詠琛 - 聲之記憶ˇ      

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

引用:
原帖由 x_XD 於 2012-8-3 19:31 發表
佢叫既係隊友
無人叫佢係到串
撻自己朵?U軍?!
叫人返去挽正信?
玩下絕信都吾得?
你地班人訓醒味

開頭以為HG係理性.

係依個貼完全睇吾出

我知道

人以群分

難怪 霸主 敗類何 ...
請問 你有rp嗎?你知道全部嗎?
只靠文字 我相信不能盡錄 櫻亦可以話系佢嘈先
有rp先有證據 你冇睇過rp 亦冇在場
你又知件事發展系點?
未知你已經加定把口 仲要連續幾個人?
乜你俾人抽水 你吾會出聲?
嘩 大團 我吾系理性架 吾好話我理性呀
不過我地俾人抽水 我實出黎幫嫁咋
如果有rp 我都想睇下 究竟系邊個嘈先
我就吾清楚事件全部啦 我就知呀強團話我地廢團姐
我冇評論過有關佢地既罵戰

引用:
原帖由 翠皮大人 於 2012-8-3 19:31 發表
but花團應該冇人識牠們
紅色字指我?

引用:
原帖由 sam8cat8 於 2012-8-3 19:30 發表

得啦-.-你係度只會引起鬧戰
關於花團既呢件事
就當我之前走團後既補償
喂  你吾想見到我咪講囉

引用:
原帖由 翠皮大人 於 2012-8-3 19:28 發表

我講緊XXXX班狗囉
咁都好d幾驚你話我地

你知嫁啦...我會嬲嫁
人  我  人  我   凡  日
不  不  若  必   事  後
犯  犯  犯  奉   留  好
我  人  我  還   一  相
。  。  。  。   線  見
                         。  。

引用:
原帖由 翠皮大人 於 2012-8-3 19:33 發表

喂  你吾想見到我咪講囉
老實講..你真係好恐怖-.-
上次我玩本多..你已經.....

真系吾知以為有rp 有證據 含血噴人 仲要加埋幾條友黎抽水
笑料大團
你有證據就拎出黎 我都想睇邊個嘈先

引用:
原帖由 sam8cat8 於 2012-8-3 19:34 發表

老實講..你真係好恐怖-.-
上次我玩本多..你已經.....
人地傾慕你吾通又要同你講咩

引用:
原帖由 翠皮大人 於 2012-8-3 19:36 發表

人地傾慕你吾通又要同你講咩
所以由個日起我無再係1ser出現過

引用:
原帖由 x_XD 於 2012-8-3 19:31 發表
佢叫既係隊友
無人叫佢係到串
撻自己朵?U軍?!
叫人返去挽正信?
玩下絕信都吾得?
你地班人訓醒味

開頭以為HG係理性.

係依個貼完全睇吾出

我知道

人以群分

難怪 霸主 敗類何 ...
絕對醒過你!相反你又訓醒未!?

有rp?有相? 你連人地發生乜事都唔知!睇字面就講咁多野?

好彩我講緊全部都係指向一堆畜生姐~

因為我都唔知乜事純粹入黎勸下d團友唔好同畜生嘈!
                         。  。

真系吾知以為我亂咁話人呀 理性?我絕對有既
不過系俾人抽水之後 我吾需要同你講乜野理性
相反我吾知你地班人訓醒未 呀大團 強團
冇rp 單靠文字 判斷條友講既野就系事實?
吾駛證據嫁?吾駛rp嫁?
嘩我家陣先知呀 豬扒 剩系抽水

引用:
原帖由 sam8cat8 於 2012-8-3 19:36 發表

所以由個日起我無再係1ser出現過
你要小心了  俾佢盯上...:lol:lol
                         。  。

回復 87# 的帖子

入黎勸交咪好,何必話人畜生
按圖進入團版:)

發新話題