發新話題

大家好 小小分享

[Close]
引用:
原帖由 -Season.hG﹡ 於 2012-8-3 19:08 發表

吾系呀 吾通吾系雙方約個時間
吾通你話幾點就幾點

仲有 玩之前 管管你自己d人好d
呢d野我唔知..不過多謝你提醒此人唔會再出現係我團

引用:
原帖由 sam8cat8 於 2012-8-3 19:09 發表

呢d野我唔知..不過多謝你提醒此人唔會再出現係我團
i like 咁先叫有霸氣 一走場就即踢
好過某d團 俾人擺埋上vlan都吾踢
時間? 我地多數要夜晚 絕大部份都系上班一族
ˋ愛情不過是一場謀殺時間的遊戲:)
  ﹡林詠琛 - 聲之記憶ˇ      

引用:
原帖由 -Season.hG﹡ 於 2012-8-3 19:10 發表

i like 咁先叫有霸氣 一走場就即踢
好過某d團 俾人擺埋上vlan都吾踢
時間? 我地多數要夜晚 絕大部份都系上班一族
咁呀..暫定8月8號夜晚有冇問題?
時間暫時定唔到
順水友誼戰
不求罵戰

引用:
原帖由 sam8cat8 於 2012-8-3 19:12 發表

咁呀..暫定8月8號夜晚有冇問題?
時間暫時定唔到
[email protected]
add小飛msn同佢傾
佢系度佢同你傾好d
佢吾系度我先同你傾 佢家陣食緊飯
啦 好老實 你代佢出頭 就吾系友誼戰 我地就吾興玩友誼戰
我第1個吾會玩d咁既野 玩完 俾人抽水就緊左

引用:
原帖由 -Season.hG﹡ 於 2012-8-3 19:13 發表

add小飛msn同佢傾
佢系度佢同你傾好d
我第1個吾會玩d咁既野 玩完 俾人抽水就緊左 ...
我唔係代佢出頭囉sor
你講緊個個團係我之前隻手未傷個陣既正信團

引用:
原帖由 -Season.hG﹡ 於 2012-8-3 19:13 發表

add小飛msn同佢傾
佢系度佢同你傾好d
我第1個吾會玩d咁既野 玩完 俾人抽水就緊左 ...
點解要射個波埋黎我度
我唔識控波嫁
人  我  人  我   凡  日
不  不  若  必   事  後
犯  犯  犯  奉   留  好
我  人  我  還   一  相
。  。  。  。   線  見
                         。  。

引用:
原帖由 sam8cat8 於 2012-8-3 19:15 發表

我唔係代佢出頭囉sor
你講緊個個團係我之前隻手未傷個陣既正信團
咁你家陣系喱個post搵我地團戰
咪即系將個火頭延續
咁樣吾系出頭系乜= =?
我岩岩訓醒個人就炆炆地 你搵小飛傾好d

引用:
原帖由 -Season.hG﹡ 於 2012-8-3 19:16 發表

咁你家陣系喱個post搵我地團戰
咪即系將個火頭延續
咁樣吾系出頭系乜= =?
我岩岩訓醒個人就炆炆地 你搵小飛傾好d
飲涼茶降火
即使你地當罵戰
我都唔會當罵戰只會當友誼咁玩

引用:
原帖由 sam8cat8 於 2012-8-3 19:23 發表

飲涼茶降火
= =無啦啦邊度有涼茶 系訓訓下覺無啦啦俾人嘈醒
吾系既 講到明好d = =等陣吾想你話我地友誼戰都擺出黎又或者點點點
我地又吾系嬴梗既 只系講明 你抽水 我抽水亦可
廢事到時搵黎搞 搵黎嘈= =

引用:
原帖由 -Season.hG﹡ 於 2012-8-3 19:16 發表
引用:
原帖由 貓痴。小飛 於 2012-8-3 15:59 發表
引用:
原帖由 ˇDrunKard℡- 於 2012-8-3 16:29 發表
何必生氣
每次故事都是這樣  去到中段或接近尾聲
都會有狗跑出黎吠    。

人以群分,狗以類聚
我之前咪打過囉

引用:
原帖由 翠皮大人 於 2012-8-3 19:25 發表

何必生氣
都會有班狗跑出黎吠    。

人以群分,狗以類聚
我之前咪打過囉
咁講你即系花團間諜黎嫁wo

引用:
原帖由 -Season.hG﹡ 於 2012-8-3 19:26 發表

咁講你即系花團間諜黎嫁wo
我講緊XXXX班狗囉

引用:
原帖由 翠皮大人 於 2012-8-3 19:28 發表

我講緊XXXX班狗囉
你吾可以咁嫁 人地護緊你花團
你竟然話佢地班人系狗
我吾容許你咁話人地

引用:
原帖由 翠皮大人 於 2012-8-3 19:25 發表

何必生氣
都會有班狗跑出黎吠    。

人以群分,狗以類聚
我之前咪打過囉
你引用我地..會唔會俾錯覺人地以為你話緊既畜生係我地!

定係你真係話緊我地
人  我  人  我   凡  日
不  不  若  必   事  後
犯  犯  犯  奉   留  好
我  人  我  還   一  相
。  。  。  。   線  見
                         。  。

引用:
原帖由 翠皮大人 於 2012-8-3 19:28 發表

我講緊XXXX班狗囉
得啦-.-你係度只會引起鬧戰
關於花團既呢件事