發新話題

大家好 小小分享

[Close]
引用:
原帖由 貓痴。小飛 於 2012-8-3 15:59 發表

冇鬼用嫁你 豬扒 剩系抽水~
對吾住囉 我冇料 吾抽水有乜做 你教我?
吾做豬扒得吾得呀
ˋ愛情不過是一場謀殺時間的遊戲:)
  ﹡林詠琛 - 聲之記憶ˇ      

小小野就系到支支渣渣!!!
甘每玩一場圖既人米好唔得閒。。
就好似樓主呢一種人~無聊人!

我心諗 正信就話得事 絕信話唔到事
U軍好明顯暗串拉
唔通我話垃圾花 你又知我講緊乜野咩?
唔通你又話我直串你花團?人名唔得既?
系就唔該你明刀明槍入直路 唔好系到轉轉灣灣拉哥仔!!
正信 絕信 都好拉 有時間約個時間一齊玩下拉

道理係邊個到自己諗拉
樓主只係叫隊友出兵姐.
換來 隊友 既難聽說話
睇黎 霸主 似係真係以為自己霸主
就吾記得哂 品德
無冕者

引用:
原帖由 -Season.hG﹡ 於 2012-8-3 16:00 發表

對吾住囉 我冇料 吾抽水有乜做 你教我?
吾做豬扒得吾得呀
1隻畜生加幾件蛋&散 你都咁在意!

我叫過你無聊既人,可以當透明!

聽下我講野好唔好
大個仔啦~仲成日同d小朋友計較咁多~你唔醜我都醜啦!

我都話唔好同d講古佬呀  小學生作文呀 又要型又要威又想帶頭盔果d人嘈!

人  我  人  我   凡  日
不  不  若  必   事  後
犯  犯  犯  奉   留  好
我  人  我  還   一  相
。  。  。  。   線  見
                         。  。

引用:
原帖由 x_XD 於 2012-8-3 17:18 發表
道理係邊個到自己諗拉
樓主只係叫隊友出兵姐.
換來 隊友 既難聽說話
就吾記得哂 品德
各有各喜歡 你鍾意兵G姐
人地唔鍾意兵G喎 技G唔得?
冇技G米要兵G囉 廿幾分鍾就一定要GG架咩
人地雖然有信長姐 未六天之前G到米得囉下話
出系人權 唔出就系道理 系到支支渣渣扮道理
要出就一早出左拉 洗乜人叫既姐
暗串 明串 又好有品德
以和為貴 我見唔到囉

引用:
原帖由 ˇDrunKard℡- 於 2012-8-3 18:42 發表

各有各喜歡 你鍾意兵G姐
人地唔鍾意兵G喎 技G唔得?
冇技G米要兵G囉 廿幾分鍾就一定要GG架咩
人地雖然有信長姐 未六天之前G到米得囉下話
出系人權 唔出就系道理 系到支支渣渣扮道理
要出就一早出左拉 洗乜人叫既姐
...
唔好講咁多~

你幾歲人~仲同d讀緊書作緊文既學生哥爭辯咁多~

人地心智唔成熟~你又跟埋人地玩心智唔成熟呀!?
                         。  。

引用:
原帖由 x_XD 於 2012-8-3 17:18 發表
道理係邊個到自己諗拉
樓主只係叫隊友出兵姐.
換來 隊友 既難聽說話
就吾記得哂 品德
不知該團有何品德 可以用團戰來證明一下嗎?
我期待已久 亦同時在此送你團 6字 豬扒 剩系抽水
還有 單靠文字 點講都得 沒有rp做證明
你覺得喱個系事實既全部?

引用:
原帖由 -Season.hG﹡ 於 2012-8-3 18:54 發表

不知該團有何品德 可以用團戰來證明一下嗎?
我期待已久 送你6字 豬扒 剩系抽水
拿拿拿  你又唔聽我講啦

叫你唔好同d讀緊書 作緊文  seven下seven下既人 講咁多

拎少少自制力出黎
                         。  。

引用:
原帖由 貓痴。小飛 於 2012-8-3 18:56 發表

拿拿拿  你又唔聽我講啦

叫你唔好同d讀緊書 作緊文  seven下seven下既人 講咁多

拎少少自制力出黎
鬼叫你嘈醒我咩 人地午睡緊嫁麻
個人當堂炆炆地 有興趣團戰 技術交流多過同d堆填區垃圾口水

引用:
原帖由 -Season.hG﹡ 於 2012-8-3 18:57 發表

鬼叫你嘈醒我咩 人地午睡緊嫁麻
個人當堂炆炆地 有興趣團戰 技術交流多過同d堆填區垃圾口水
堆填區垃圾?人地明明係學生哥黎~諗野 講野 都仲係要人教~

你就體諒下人啦~一陣人地又作篇文出黎暗寸你

再唔係~講古佬又將你代入d角色~黎講臭你

你唔夠人鬥嫁~因為你冇人咁幼稚~冇人咁on 5+4

要怪就怪你不屑做呢d野啦
                         。  。

引用:
原帖由 -Season.hG﹡ 於 2012-8-3 14:24 發表

請問幾時約絕信團戰呢?
既然你話廢團 我都想見識下 強團 花 玩絕信既強大程度
我相信你睇到綜合1個頻d字吧
我都係花團架wo之前
唔知有無興趣同我團玩返場?

引用:
原帖由 貓痴。小飛 於 2012-8-3 19:02 發表

堆填區垃圾?人地明明係學生哥黎~諗野 講野 都仲係要人教~

你就體諒下人啦~一陣人地又作篇文出黎暗寸你

再唔係~講古佬又將你代入d角色~黎講臭你

你唔夠人鬥嫁~因為你冇人咁幼稚~冇人咁on 5+4

要怪就怪 ...
咁又系 人地為左谷分 走場都收
你記住吾好收d走場既人
如果吾系俾人捉到就吾好啦

引用:
原帖由 sam8cat8 於 2012-8-3 19:04 發表

我都係花團架wo之前
唔知有無興趣同我團玩返場?
絕對有興趣啦 幾時?
我地長期系綜合1

引用:
原帖由 -Season.hG﹡ 於 2012-8-3 19:05 發表

絕對有興趣啦 幾時?
我地長期系綜合1
唔係呀-.-又要就你地呀

引用:
原帖由 sam8cat8 於 2012-8-3 19:06 發表

唔係呀-.-又要就你地呀
吾系呀 吾通吾系雙方約個時間
吾通你話幾點就幾點

仲有 玩之前 管管你自己d人好d
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

發新話題