發新話題

[其他問題] 【英雄設計--織田軍】加藤清正(激怒更改版)

[Close]
是日再推推!!!

提出意見 多番討論吧

推推

加招神之手好喎

引用:
原帖由 歸蝶 於 2012-8-13 05:07 發表
加招神之手好喎
請賜教

求俾意見

看完各位的留言後 , 我得出以下的結論 :
天生技 D技 回血在早期太強 , 由於無CD無耗魔 , 呢隻英如果無人秒就肯定無敵了
W / E 獨立黎講無咩大問題 , 不過當W+E一齊既時候加既攻擊力就過多了 , 前期和泉舞雷...W+E 打多幾下就秒到一隻法英了 , E技小問題就系 4級500傷 , 可以降低至 460
T 為1300所分擔的傷害過高 , 80%
暫時只有呢D意見 , 再有我會修改的 , 歡迎良性討論

回復 37# 的帖子

首先感想意見~天生投巳改善 令前期唔係太屈了
另外,閣下話W+E技太屈。。。我認為人地有能力飛埋去前魔水到(事關X斬到左,自身先飛去),所以黎講唔算太離譜
至於T技。。。。我懇請閣下比多D意見對於此技,因為係本人精心炮製
為1300所分擔的傷害過高 巳改為期60% 唔知應該再低點嗎??
(我60%係想保護1300而定的)
希望閣下再多意見 提點

回復 38# 的帖子

W+E的意思系+攻= =唔系2招技連埋   T 改為 (45% / 55%)
天生技為每秒65血 比血旗更強  血旗回1% , 要該英雄達到6500先有佢招天生技咁勁

回復 39# 的帖子

T 技我改為 (40% / 60%)
E 技改了長遠。。
我巳改為每秒50血了

唔知會唔會好D?

是日推推

真係太屈,T技改左都可以接受,但係話大本加防兵又加物防魔防,你玩哂啦。

引用:
原帖由 海葵 於 2012-8-18 17:31 發表
真係太屈,T技改左都可以接受,但係話大本加防兵又加物防魔防,你玩哂啦。
睇清楚啦~係背水一戰既士兵呀=.=

團戰出呢隻英玩死守,聯合軍都幾難打
不過唔係有秒殺英應該就ok

創意都幾用心,支持你

其實我個人覺得 信長唔係咁適合出喱類定位本身就係死守既英雄
相比起黎  大技改做全軍+攻之類既推進形 有d用

發新話題