27 12
發新話題

[疑問] 我的朋友很少第2季?!

[Close]

我的朋友很少第2季?!

好煩!!

其實我對這動漫的頗有感想
我不太喜歡這類型的動漫,因為太沒意義,為了賣一些特點放棄了劇情和共嗚
但這東西倒是沒忘記這幾點很重要的事情
所以蠻值得看
[url=http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=1067]http://www.ipve.com/bbs/images/ad/literature.jpg[/url]

GD 男主角好靚仔
這世界只有騙子是真心的 因為他會真心的騙你。。

- -不過佢結到咁- -有第2季我都有少少怪,所以先問下
好煩!!

係有第二季
仲有套變態王子都動畫化(好似
願你亦看清楚

引用:
原帖由 あずさ 於 2012-8-2 19:46 發表
係有第二季
仲有套變態王子都動畫化(好似
咁就2樣都睇啦我,其實幾多月播- -你知唔知- -日文(題外話)日文- -簽名下面張圖...變態.....次次都係變態野- -死h日文佬
好煩!!

引用:
原帖由 tsang101910 於 2012-8-2 20:30 發表
咁就2樣都睇啦我,其實幾多月播- -你知唔知- -日文(題外話)日文- -簽名下面張圖...變態.....次次都係變態野- -死h日文佬
加速世界有幾變態
不過有人話你係gay佬我先要小心d
願你亦看清楚

引用:
原帖由 あずさ 於 2012-8-2 20:45 發表

加速世界有幾變態
不過有人話你係gay佬我先要小心d
叫我gay佬果個就收皮- -我平時玩下野就要話我gay- -唔洗理條友(我知條友叫碎星)- -智嫁                   (重有- -你張圖整到好變態)

好煩!!

引用:
原帖由 tsang101910 於 2012-8-2 22:13 發表
叫我gay佬果個就收皮- -我平時玩下野就要話我gay- -唔洗理條友(我知條友叫碎星)- -智嫁                   (重有- -你張圖整到好變態)
少年, 你等級太低了 (遠目

等左咁耐要出第2季了
估唔到你收風收得咁快
我等級太低了

我的朋友很少我好鬼仲以小_

引用:
原帖由 tsang101910 於 2012-8-2 22:13 發表
Q有話你? 你有問題架?D RFD人真係 冇啦啦話我 Q有話你  真係唉

引用:
原帖由 碎.星 於 2012-8-3 00:44 發表
Q有話你? 你有問題架?
不安呀
快d報警啦碎星

引用:
原帖由 ζaR紫﹑ 於 2012-8-3 00:47 發表
不安呀
快d報警啦碎星
唉 心諗一上VLAN 冇啦啦話我 唔明做乜勁 又冇話佢

引用:
原帖由 ζaR紫﹑ 於 2012-8-3 00:47 發表