43 123
發新話題

[絕信] 強盜殘兵,國一楑,百姓問題

[Close]
引用:
原帖由 -Season.hG﹡ 於 2012-8-3 08:50 發表

R晒頭..完全吾明你up乜..
龍川道3阿松 跟住走去爆本多條路d塔?
龍川道3阿松 識放雷神之怒?...............................................
我更改下d次序.唔好意思 我表達能力較差

引用:
原帖由 卍花田錯卍 於 2012-8-5 02:30 發表

我更改下d次序.唔好意思 我表達能力較差
咁大獲嫁咩
ˋ愛情不過是一場謀殺時間的遊戲:)
  ﹡林詠琛 - 聲之記憶ˇ      

引用:
原帖由 AnLyeSs.Flower 於 2012-8-1 20:46 發表

自己打自己lol   
你既答法~真係深得我心~

特別係一句:你係咪清醒

自己打自己...R緊頭
人  我  人  我   凡  日
不  不  若  必   事  後
犯  犯  犯  奉   留  好
我  人  我  還   一  相
。  。  。  。   線  見
                         。  。

我只能夠以簡單一句回應樓主的問題:
「CP = ComPuter  是指由電腦所控制的中立部隊」
(樓主只是問,該路出現的中立部隊是否屬於CP一類及CP定義為何。)*
大家無謂複雜化一個簡單至極的問題,更何況討論下去亦得不出最完美的答案。
至於他們是否能吃,就得看發言者之智商。

如題 強盜殘兵,國一楑,百姓
應計算 路(上,中,下) / CP怪物 ??
還有 , CP的定義是什麼??

昔日盛,不再興。衣袖拂,就此去。

引用:
原帖由 星幻乂夢 於 2012-8-15 17:56 發表
我只能夠以簡單一句回應樓主的問題:
「CP = ComPuter  是指由電腦所控制的中立部隊」
(樓主只是問,該路出現的中立部隊是否屬於CP一類及CP定義為何。)*
大家無謂複雜化一個簡單至極的問題,更何況討論下去亦得不出最完美的 ...
據一位玩左絕信8年既人話,CP=中立怪

引用:
原帖由 gundumK 於 2012-8-16 20:26 發表
明顯,你回黎做乜?
我都講左係啦
昔日盛,不再興。衣袖拂,就此去。

對#7不能同意更多。
無錯。信長係一個5打5遊戲,並唔係1打1遊戲

引用:
原帖由 gundumK 於 2012-8-16 20:26 發表
絕信張圖出左有8年?

引用:
原帖由 卍花田錯卍 於 2012-8-18 03:57 發表

絕信張圖出左有8年?
原來相比正信差幾年架咋

引用:
紅字為笑點 已慌
信長之野望都系8年左右
絕信有8年?真系笑點黎
6.1版都系2005年9月1號出
家陣2012
6.1版前既信長頂多更新左1年左右 俾盡你2年 事關年尾2005年 扣番2年都系2004年頭
計你2004年頭出信長之野望
2012-2004都系9年 計到你盡嫁啦 2004年頭-2012年尾
系我2005年玩信長之野望個陣 都未有信長之絕望 何來8年 佢同上帝玩?
喱位人兄你真系吹水吾抹嘴
真系封左你做 綜合區吹水王

以下此圖為我電腦下載信長之野望各版地圖的紀錄
下載時間同佢該版出既時間系差吾多 只會相差1-2日
因為以前一直都系玩信長之野望
當然部電腦吾系用到家陣 有換過 不過我換電腦個陣將舊電腦hard disk成個取走
插落部新電腦
所以所有地圖資料仲系度

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
ˋ愛情不過是一場謀殺時間的遊戲:)
  ﹡林詠琛 - 聲之記憶ˇ      

8年= =....!邊個同你吹嫁..!絕信有8年咁多咩你吹小一半都仲可能信你= =8年真係吹大哂

我依加先知絕信有8年 (抽抽水先)
入番正題,我覺得你就算講左cp,你都要有能力食番先得
咁如果d強兵你又食吾到,你又放係度吾理
你好難叫你隊友吾食架wo,吾通留比對面咩
我覺得邊個食都好,你問問隊友,問問個條路既人,咁咪吾駛嘴炮lor

引用:
原帖由 -Season.hG﹡ 於 2012-8-1 19:34 發表
國一 百姓 強兵 屬於大家  無論任何1個都有權去食
就正如你叫單路 吾通你剩系食條路d兵?如果你俾人壓到升吾到 你吾會去食cp?
正如你叫cp 吾通你剩系食cp ?你有爆塔技點算 ?乜都吾爆 番去爆自己大本?
絕信就系有d野低 ...
番去爆自己大本?
....笑左...我仲飲緊水...

43 123
發新話題