22 12
發新話題

FOCS3 Another 8.9b01(Asia) 改左D咩

[Close]

FOCS3 Another 8.9b01(Asia) 改左D咩

大家入到去 應該見到有2個Mode   
classic mode  同 score mode

classic mode    經典模式  姐係平時果隻
score mode      得分模式    如果冇記錯時限22分鐘內 最高分就win

----------------------------------------------------------------------------------------
(鋼之鍊金術師)愛德華  大技 修害變左4300- 5500-6700
(死神Bitch) 冰輪丸  1技果陣 可以移動
(火影忍者) 鳴人  1技 改到咁(如圖)

(火影忍者)  鳴人 大技 快左0.5秒
(火影忍者) 佐助2技 bug修复  
(火影忍者)地達羅 蜘蛛减少 (應該)
( . 人 .)犬夜叉1技、 橡膠火箭  損害範圍錯誤糾正
(fate stay night )棍佬 2技 唔知咩野 修正
小李 新天生技 +移动速度/攻击速度    不過3技左之後冇得用   3技完左先有得用番   ~~~~所以天生技左 之後先3技

柒夜  個樣變左   變左 陽光少年 ??

研究完D 韓文 只係知咁多

大家知D咩 就放上黎啦

我覺得冇點轉過@@ :lol

睇到7仔個樣   打卡亂的心情冇曬

正係覺得 得分好q kai
講完

引用:
原帖由 曉之零 於 2012-7-27 13:15 發表
睇到7仔個樣   打卡亂的心情冇曬
同意同意

7仔個樣都喺之前個個好D- -..
廢唔緊要

李洛克招天生技-.- 唔知加d乜~~

第1眼  見到柒夜 我笑左

七夜之前靚仔Dlol..

得分戈度系甘洗兵就win. 無奈=.=

樓主可5可以講解下
右上角個表多左果行係d咩
仲有score mode同classic mode 係d咩

score mode 就系計時間嬴...classic mode 就系以前的模式

好野喎改到膠晒     

引用:
原帖由 ╭★沁月 於 2012-7-30 07:27 發表
好野喎改到膠晒     
有奈洛 果個 最好玩   e+膠哂

22 12
發新話題