發新話題

[信長之野望] 南極 團 首次招生

[Close]
so 岸九
不過我都明既;

當初我都系因為呢個原因踢你姐;
又成日玩咩巨魔

我想點?呢句唔系應該我地問你咩;你系我地個po招友誼;冇病呀;)?
神團點敢炮姐
我地邊有唔服姐;就算唔服一定要滅團嗎;)?
系咪有小小gag

http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=112
想招我地系呢到招啦;神gag團

引用:
原帖由 W.Tsang 於 2012-7-24 12:21 發表
係呀係呀!! 你估我信唔信你!!
組係咁  成日冇內戰  團戰都冇   我成日玩巨魔 又如何
你成日叫我地玩 甩9 la
一你自己冇叫人玩信    我玩巨魔又如何 都冇人玩信  
二,你自己玩甩9得  我玩巨魔唔得  引笑呀!!!
三.你 ...
冇內戰既原因系因為上線既人唔夠10個;有人我仲唔打咩;笑了...
咁系大家話玩甩9;小數服從多數;你玩巨魔整系叫左我地一次;

呢d野洗咩叫;直接問咩ser架啦;
kick你原因;我系有話你成日潛水;日日都冇同我地玩;
唔知bo;我分開打;你吹咩;)?
系你地成日講話"屠團長!"邊個講既呢可;)?

引用:
原帖由 poing.DaL 於 2012-7-24 12:45 發表
咁系大家話玩甩9;小數服從多數.....????
你似引笑,問番你d人....次次都係你話玩...
咁佢地肯玩bo;你吹得我倀?
好似你都有玩bo^^

有埋圖;唔好話我地冇證據

圖中fb既"牙豪"  就系"少料"

分ac打唔得^^?
笑料

重整左;)

[youtube]7EaF87jWyTA[/youtube]

唔講呢樣啦;就當你岩;咁呢樣你地又有咩解釋^^?

[youtube]piPzt1Wg1Hk[/youtube]
愛拼....才會嬴

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
愛拼....才會嬴

引用:
原帖由 kayan_ 於 2012-8-2 17:35 發表
廢話不多說
夠做埋黎
哈哈;
愛拼....才會嬴

引用:
原帖由 W.Tsang 於 2012-8-2 09:29 發表
咁你講哂la
分ac呀!!!
冇個係你個團d人  仲話係你團打  笑料
    開返個正ac打 la        你e加點吹都得la
你夠想請我地d人幫你打友誼啦;;不過我d人冇25幫你地打姐;;

睇下你咩料先啦;我d人會幫炮團打友誼?;算把啦你;)
愛拼....才會嬴

發新話題