發新話題

[認真mode]4族邊個最勁,最好用,最易上手

[Close]
引用:
原帖由 NET893 於 2012-7-16 23:15 發表
4族邊個族最勁
個人覺得沒有最強的種族 只有最強的人吧!
最易上手我覺得係ORC 佢兵血厚 唔影死 加埋無腦BM 好岩新手玩 英雄組合來講我覺得:ORC>UD/HUM>NE
最難上手我覺得係NE AC血又小 好要操作 又要識封家 我覺得都 ...
orc其實唔易玩,果次同班新手玩,個個用orc,
唔識省資,唔夠資就問我[借]
我後期搶唔少礦,佢班新手d礦冇哂,話我bug,又要我比佢,
大佬我12個礦過2萬紋叫bug????= =
之後我唔借,佢班orc又唔識玩,11個無分敵我,
去f11我用自由同盟,佢地就11個同盟圍我一個,個個無資冇糧,
唔出英反而狂出法c...........
仲同我講話唔識玩orc wo,
最後我神手1v11新手win左= =

由此可見,orc一d都唔易玩

引用:
原帖由 Joseph0407 於 2012-7-16 21:10 發表
4個種族讓面各有特色,大家覺得邊個最勁呢?邊個最好用最易上手呢?
人類快速集資,冰的能力平均,有最強的魔法冰同攻城車
半獸人有最高的攻擊力同厚血多甲,加上bm定期煩住人地,對手道行低d就會好吃力
night elf有最高速 ...
其實就無分勁唔勁既,
睇你玩開咩米咩勁lo
我玩開hm話hm勁,
ne玩開ne就係都話ne勁,

其實你識玩邊隻話就邊隻勁,
唔識玩邊隻就話邊隻廢

引用:
原帖由 ne123nee 於 2012-7-17 13:55 發表

在下同意你講法根本就冇分最易同最難上手玩多左就自然會勁
不過我極力推薦人族 因為系d比賽中大多數都系人族 入圍 and 人類d 野比較平均
我玩開人類lo
人類中前期都屈死大劍,
+上農民團後期屈得死ne(唔係ne123nee )

引用:
原帖由 gundumX 於 2012-7-16 23:34 發表

orc其實唔易玩,果次同班新手玩,個個用orc,
唔識省資,唔夠資就問我[借]
我後期搶唔少礦,佢班新手d礦冇哂,話我bug,又要我比佢,
大佬我12個礦過2萬紋叫bug????= =
之後我唔借,佢班orc又唔識玩,11個無分敵我,
去f11我用 ...
唔該評論下@@

發新話題