發新話題

熱心打擊mh人士區

[Close]
例如:花vs 5鬼 第2場
信長冇啦啦去下cp之後係十字路口忍刀
然後5g做乜企定定 原來跟住忍左刀既毛毛
毛1cd完忍形即插
時間and圖後補
因你而在

vs星願 第2場
信上路突然閃後 湖e冇出過技
原本直線番回營
但向右行.原來直江入塔抓 一去到變羊距離
即大連吉剛
因你而在

花VS 5鬼 第1場

湖e機 6等之前從不放馬去暗位 完全唔怕未有貨之前會3捉
湖e 第一次番回營係係得番1xx mp 好合理
第2次 佢係接近滿mp底下 有兵唔出黎洗 原來有秀吉
但沒有忍/馬眼 見到
直至去到05:04 秀吉走左一野光

15:00
秀吉偏軍c位 湖e即控忍行去野武士高位
咁佢唔怕秀吉同早1分鐘前正路行/忍卷去的?
如果你話秀吉抓其他路走左光既話 你唔洗控忍去第2到啦
但秀吉完全冇走過光  呢下神手先明 我呢d新手完全唔明

23:55
信秀想捉上 完全冇1隻忍
湖E食緊兵都可以行上去靠暗位企一企
1-2秒後秀吉走左光 信長忍形都CD完走左了 好強的走位/估位吧

29:40
唔知係唔係用唔慣_ _咁  發現到信長忍刀
食食下兵好似腳軟咁 行黎行去 呢到好好笑
結果短時間決定扮唔知俾信插 平手接唔切吹箭 湖e抗到

34:4x
中路會戰.湖e又神抗 信忍刀狀態 秀吉差唔多距離
佢又抗定先 巧合吧

37:20
湖e開野獸食埋中騎
佢完全唔怕雙輔可以抓佢
正常人可能就食到650既時間開水
佢冇咁做 可能唔想水吧
但平手出黎想暈佢個陣 佢又唔水wo 奇怪
單單閃走
幾秒後湖e走緊, 秀吉係另一邊一行出黎想變 佢就水了
太完美了

47-48分鐘
呢段好好笑
如果你係一個神反玩家...松狗吹捉左2秒
湖e企係旁邊 都唔連技=.=絕對唔係cd緊
秀吉之後後出殺松狗.湖e冇水但佢明明唔係大炎個範圍到
2秒之後自己衝入去 信長之後接插連技殺左
咁呢d叫乜?神反哥失準還是特登死?

睇左成場 1次哂水既機會都冇 令走位 神反 意識好

因你而在

一陣食完飯再mark 第2,3,4場
睇黎今次要學占 睇5個鐘了  
因你而在

第2場花織田
因你而在

花VS5鬼 第2場

4:58
正常馬放黑位 佢神估直江係人地塔前正路
控馬去人地塔前DD發現直            (影佢隻馬)

8:30
平時信長唔會放呢個位嫁
特登放去3狼 好啦見到直江
速王玩家講到自己神估/神反係可以既
點解佢見到直成2-3秒(馬放3狼見到直係呢邊黎)
唔水/大? 可能咁錯制呱...眼花呱
定係特登死??                   (全視野影直行上去之後信長視野番. 影佢隻馬神奇控去3狼到.見到直江既但扮唔知特登死)

12:42
直江走左0.5秒光
但信長冇叮/打字講直係上的
可能佢自己知夠
之後直江入塔想殺(織田左塔落dd個位入)
佢如果扮控馬去第2到我接受到
佢正正控馬去塔後dd就算.控馬去呢個地方原因在於?
如果你估人地個到入 都會放出少少                                   (影早幾秒 證明信見唔到直抓上 跟住信長冇視野底下狂靠右企 影信長隻馬特登控左DD 就見到直江)

27:45
信長未見到直江就1技再插
連技殺...信長睇左咁耐都未食過軍c
未起視野1技呀 好明顯啦?
最好笑佢打字話
食軍師 食埋隻直
正常你如果咁岩撞到直又cp殺左
你唔會咁樣講 重要打字 好似特登為自己解釋咁      

(全視野影直行去食軍c.之後關番視野影信 影佢黑位想1技先.呢到1/2速好d.影埋佢打字話咩食軍c食埋隻直)

30:20
信長冇啦啦去下路十字路口位企定定
原來毛毛忍左刀去緊去下
信長見毛毛行 佢又行 咁都唔係mh
你會唔會忍刀係個十字路口位到等人落黎呀?
頂多忍刀上高位姐
毛毛cd完忍刀就插               

(呢到比較煩.影一影毛係邊先全視野.跟住關番.信長視野 行去下cp方向 然後影全視野 睇住隻信既行為同忍左刀既毛毛)

42:30
信長打字話試下單屠直
心諗你未毒泉都單殺嫁啦
平時去軍師就忍去 見直走番去中就忍刀去都唔忍
重要好似知直番左中.一去到軍師就停步
之前唔係咁嫁wo 直番左上回營佢跟住 點解今次又唔估直係上營而去左中呢
百思不得其解             (全視野 影直同信既走位)

48:18
信長追擊槍神 神抗忍卷立道吹
西利    神反哥                         (1/2速.信長視野先.之後全視野影立道忍左卷想去捉(影1秒左右).之後信長視野番)

56:00
叫人跟佢 忍定刀一有視野即插2件
好勁呢野                                          (呢野你決定整唔整)

因你而在

引用:
原帖由 ようた 於 2012-7-13 13:12 發表
KFC =.=睇左幾耐條RP -_-  
最後果次唔係幾明=.= 即係話湖衣姬知道附近有人留技殺?
衝入去係為殺人定係特登死-.-!!!!
我依家留低時間俾人整片/圖
大約係松狗閃吹 捉2龍
湖e正正企係旁邊
佢唔放技 去左食1隻兵之後先放毒泉
吉起個d
最後2龍唔死...咁松狗用左水啦嘛
秀吉後上殺松狗 用大炎
湖e企大炎附近 但唔係大炎範圍入面
之後就接番我講個d...自己行入去
因你而在

引用:
原帖由 ようた 於 2012-7-13 14:46 發表

=.=咁多個位 佢已經超越左咁多大團既技術XD      
我最唔明係信長點樣做到冇石可以忍刀跟住忍左刀既毛毛之後cd完就放技插殺
因你而在

引用:
原帖由 ShinG_HEIB. 於 2012-7-13 22:44 發表
KFC你好有耐性 我睇到眼都花埋
關你熙事咩
因你而在

引用:
原帖由 伊賀小太郎 於 2012-7-14 13:07 發表
真假難分    搵左咁多點   每一點都只係有充份理據既"懷疑"  你證明唔到100% Mh
咁樣同小學生係網上鬥打字分別其實唔大   邊個可以一直回覆邊個就贏   贏完又冇獎果隻
出網吧打現場賽咪知咩事 ...
呢個咪點解你咁無懼囉 開圖重聲大夾惡
因你而在

發新話題