26 12
發新話題

熱心打擊mh人士區

[Close]

熱心打擊mh人士區

以下係5鬼打花同打星願ge rp
如果你地覺得可疑請將rp時間 可疑地方講低
集合大家ge力量應該冇問題

暫時鎖定
vs花個場ge 速王玩家
vs 星願ge 速王+ 崩潰寶寶玩家

如果有其他資料可一同post上黎,歡迎參考
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

例如:花vs 5鬼 第2場
信長冇啦啦去下cp之後係十字路口忍刀
然後5g做乜企定定 原來跟住忍左刀既毛毛
毛1cd完忍形即插
時間and圖後補
因你而在

vs星願 第2場
信上路突然閃後 湖e冇出過技
原本直線番回營
但向右行.原來直江入塔抓 一去到變羊距離
即大連吉剛
因你而在

說好的圖呢@@

無圖無真相
   不過睇完rp   5鬼都90%應該mh了
等比人封機同ac吧

引用:
原帖由 Crimson_p 於 2012-7-12 09:59 發表
以下係5鬼打花同打星願ge rp
如果你地覺得可疑請將rp時間 可疑地方講低
集合大家ge力量應該冇問題

暫時鎖定
vs花個場ge 速王玩家
vs 星願ge 速王+ 崩潰寶寶玩家

如果有其他資料可一同post上 ...
要我做柯南?               

誰要進我團   
反mh狗精英

回復 6# 的帖子

沒打mh

會有人誤會
Nok

花VS 5鬼 第1場

湖e機 6等之前從不放馬去暗位 完全唔怕未有貨之前會3捉
湖e 第一次番回營係係得番1xx mp 好合理
第2次 佢係接近滿mp底下 有兵唔出黎洗 原來有秀吉
但沒有忍/馬眼 見到
直至去到05:04 秀吉走左一野光

15:00
秀吉偏軍c位 湖e即控忍行去野武士高位
咁佢唔怕秀吉同早1分鐘前正路行/忍卷去的?
如果你話秀吉抓其他路走左光既話 你唔洗控忍去第2到啦
但秀吉完全冇走過光  呢下神手先明 我呢d新手完全唔明

23:55
信秀想捉上 完全冇1隻忍
湖E食緊兵都可以行上去靠暗位企一企
1-2秒後秀吉走左光 信長忍形都CD完走左了 好強的走位/估位吧

29:40
唔知係唔係用唔慣_ _咁  發現到信長忍刀
食食下兵好似腳軟咁 行黎行去 呢到好好笑
結果短時間決定扮唔知俾信插 平手接唔切吹箭 湖e抗到

34:4x
中路會戰.湖e又神抗 信忍刀狀態 秀吉差唔多距離
佢又抗定先 巧合吧

37:20
湖e開野獸食埋中騎
佢完全唔怕雙輔可以抓佢
正常人可能就食到650既時間開水
佢冇咁做 可能唔想水吧
但平手出黎想暈佢個陣 佢又唔水wo 奇怪
單單閃走
幾秒後湖e走緊, 秀吉係另一邊一行出黎想變 佢就水了
太完美了

47-48分鐘
呢段好好笑
如果你係一個神反玩家...松狗吹捉左2秒
湖e企係旁邊 都唔連技=.=絕對唔係cd緊
秀吉之後後出殺松狗.湖e冇水但佢明明唔係大炎個範圍到
2秒之後自己衝入去 信長之後接插連技殺左
咁呢d叫乜?神反哥失準還是特登死?

睇左成場 1次哂水既機會都冇 令走位 神反 意識好

因你而在

一陣食完飯再mark 第2,3,4場
睇黎今次要學占 睇5個鐘了  
因你而在

花vs5鬼 第一場湖e 5係小奶泥架咩?
Singjaiv3v~

第2場花織田
因你而在

引用:
原帖由 TK.Kfc 於 2012-7-13 11:19 發表
花VS 5鬼 第1場

湖e機 6等之前從不放馬去暗位 完全唔怕未有貨之前會3捉
湖e 第一次番回營係係得番1xx mp 好合理
第2次 佢係接近滿mp底下 有兵唔出黎洗 原來有秀吉
但沒有忍/馬眼 見到
直至去到05:04 秀 ...
-.- 好長盡, 你用左幾耐=.= 睇RP         

花VS5鬼 第2場

4:58
正常馬放黑位 佢神估直江係人地塔前正路
控馬去人地塔前DD發現直            (影佢隻馬)

8:30
平時信長唔會放呢個位嫁
特登放去3狼 好啦見到直江
速王玩家講到自己神估/神反係可以既
點解佢見到直成2-3秒(馬放3狼見到直係呢邊黎)
唔水/大? 可能咁錯制呱...眼花呱
定係特登死??                   (全視野影直行上去之後信長視野番. 影佢隻馬神奇控去3狼到.見到直江既但扮唔知特登死)

12:42
直江走左0.5秒光
但信長冇叮/打字講直係上的
可能佢自己知夠
之後直江入塔想殺(織田左塔落dd個位入)
佢如果扮控馬去第2到我接受到
佢正正控馬去塔後dd就算.控馬去呢個地方原因在於?
如果你估人地個到入 都會放出少少                                   (影早幾秒 證明信見唔到直抓上 跟住信長冇視野底下狂靠右企 影信長隻馬特登控左DD 就見到直江)

27:45
信長未見到直江就1技再插
連技殺...信長睇左咁耐都未食過軍c
未起視野1技呀 好明顯啦?
最好笑佢打字話
食軍師 食埋隻直
正常你如果咁岩撞到直又cp殺左
你唔會咁樣講 重要打字 好似特登為自己解釋咁      

(全視野影直行去食軍c.之後關番視野影信 影佢黑位想1技先.呢到1/2速好d.影埋佢打字話咩食軍c食埋隻直)

30:20
信長冇啦啦去下路十字路口位企定定
原來毛毛忍左刀去緊去下
信長見毛毛行 佢又行 咁都唔係mh
你會唔會忍刀係個十字路口位到等人落黎呀?
頂多忍刀上高位姐
毛毛cd完忍刀就插               

(呢到比較煩.影一影毛係邊先全視野.跟住關番.信長視野 行去下cp方向 然後影全視野 睇住隻信既行為同忍左刀既毛毛)

42:30
信長打字話試下單屠直
心諗你未毒泉都單殺嫁啦
平時去軍師就忍去 見直走番去中就忍刀去都唔忍
重要好似知直番左中.一去到軍師就停步
之前唔係咁嫁wo 直番左上回營佢跟住 點解今次又唔估直係上營而去左中呢
百思不得其解             (全視野 影直同信既走位)

48:18
信長追擊槍神 神抗忍卷立道吹
西利    神反哥                         (1/2速.信長視野先.之後全視野影立道忍左卷想去捉(影1秒左右).之後信長視野番)

56:00
叫人跟佢 忍定刀一有視野即插2件
好勁呢野                                          (呢野你決定整唔整)

因你而在

我鐘意呢個多D

湖e開野獸食埋中騎
佢完全唔怕雙輔可以抓佢
正常人可能就食到650既時間開水
佢冇咁做 可能唔想水吧
但平手出黎想暈佢個陣 佢又唔水wo 奇怪
單單閃走
幾秒後湖e走緊, 秀吉係另一邊一行出黎想變 佢就水了
太完美了

KFC =.=睇左幾耐條RP -_-  
最後果次唔係幾明=.= 即係話湖衣姬知道附近有人留技殺?
衝入去係為殺人定係特登死-.-!!!!

26 12
發新話題