27 12
發新話題

巨魔問題

[Close]

巨魔問題

其實我有時玩忍村/信長玩到悶悶地都會玩巨魔.但我見就好多人玩.係綜合SER等左勁耐都冇場.
我建議VLAN開設巨魔SER.唔使我等十年先玩到場.仲要玩1局D人就走晒.
日日玩玩下巨魔等15MIN玩15MIN.等得很無奈

正正係因為少人玩先冇專ser  
相反,好應該開卡戰同信絕ge 專ser  
以免綜合ser變成卡戰同信絕ge 專ser

引用:
原帖由 唔好禁0.n.9 於 9/7/2012 06:00 PM 發表
正正係因為少人玩先冇專ser  
相反,好應該開卡戰同信絕ge 專ser  
以免綜合ser變成卡戰同信絕ge 專ser
已有卡戰ser

不過絕信ser都真系要開番個 1個綜合ser 5個場有3個都系絕信...

引用:
原帖由 千島冰冰 於 2012-7-9 23:05 發表
已有卡戰ser

不過絕信ser都真系要開番個 1個綜合ser 5個場有3個都系絕信...
我都支持你.次次等巨魔圖.但全部都係絕信

引用:
已有卡戰ser

忍村2其實我次次見都係得果10幾人.我覺得個SER係無用既.

巨魔少人玩
唔[可能]會有SER

引用:
原帖由 無謂♣纏繞 於 2012-7-9 16:44 發表
其實我有時玩忍村/信長玩到悶悶地都會玩巨魔.但我見就好多人玩.係綜合SER等左勁耐都冇場.
我建議VLAN開設巨魔SER.唔使我等十年先玩到場.仲要玩1局D人就走晒.
日日玩玩下巨魔等15MIN玩15MIN.等得很無奈 ...
支持..巨魔應開返個專ser..方便大家玩巨魔~
一黎我依d巨魔愛好者可以玩完每一埸吾洗等甘耐..
二黎可以等d人可以接觸到巨魔
其實依家綜合ser大部份都系絕信..
什少有ser有人開巨魔(間中1-2個)
d人都好少機會接觸到巨魔..
所以應該開返個專ser比d 愛好者 可以玩得痛快同令多d人接觸到巨魔~

忍村真系開黎都哂氣....  仲要幾個...

冇用的 ... 絕信ser開番2個 忍村扣到得番1-2個 甘就差5多

去綜合區 好多人玩

引用:
已有卡戰ser

唔怪之得最近少見左人開卡戰LA
我E+先知- -

引用:
原帖由 -花無缺★ 於 2012-7-10 02:10 發表
支持..巨魔應開返個專ser..方便大家玩巨魔~
一黎我依d巨魔愛好者可以玩完每一埸吾洗等甘耐..
二黎可以等d人可以接觸到巨魔
其實依家綜合ser大部份都系絕信..
什少有ser有人開巨魔(間中1-2個)
d人都好少機會接觸到 ...
有好多game都會有愛好者
eg 雪地 船難  神墓 鬼捉人 大'sb 3'大戰 etc.
依你咁講, 咁咪隻隻game都要開專ser?

綜合ser大部份都系絕信 <<呢個問題  開絕信ser就 ok了

講到巨魔ser呢個問題,vlan真係冇咩可能為左我地玩巨魔既少少人而開ser
不如玩巨魔既都集中去1個ser  (要少人既eg ser4)
等d人慣左 ,變成大家默認既巨魔ser~

引用:
原帖由 唔好禁0.n.9 於 2012-7-10 21:28 發表

eg 雪地 船難  神墓 鬼捉人 大'sb 3'大戰 etc.

綜合ser大部份都系絕信  
我都覺得係既.只不過都係難搵到隻GAME.問10個人7個都唔知咩係巨魔-.-

引用:
原帖由 唔好禁0.n.9 於 2012-7-10 21:28 發表

綜合ser大部份都系絕信  
重點..綜合ser可以減返d囉..
推出1 d專區比人..
太多綜合ser長期冇人..
d人多數去多人既ser.. eg.1 . 2 . 10 . 11 . 12
甘有幾個ser都空左出黎..
甘系咪應該嘗試放出黎比人做下專ser?

...你地睇唔到我個帖改左ga 咩= =

呢句岩岩加
「講到巨魔ser呢個問題,vlan真係冇咩可能為左我地玩巨魔既少少人而開ser
不如玩巨魔既都集中去1個ser  (要少人既eg ser4)
等d人慣左 ,變成大家默認既巨魔ser~」

引用:
原帖由 唔好禁0.n.9 於 2012-7-10 21:40 發表
...你地睇唔到我個帖改左ga 咩= =

呢句岩岩加
「講到巨魔ser呢個問題,vlan真係冇咩可能為左我地玩巨魔既少少人而開ser
等d人慣左 ,變成大家默認既巨魔ser~」 ...
真係睇唔到= =

27 12
發新話題