發新話題

死後無盡的熗聲

[Close]

死後無盡的熗聲

我睇翻之前都有人有咁既問題.
但係我記得我之前XP玩果陣係冇既..
而家WIN7玩翻先有咁既問題
有人話係網速LAG先會有.
但我地成班玩家PING係好低...
個BUG係升左1.03先有...
有冇人FIX到
唔通咁多人忍受到啲熗聲
試過重裝都唔得
係SETTING熄左聲又冇熗聲好冇引:(

無錯,lag機係有可能,而E個問題亦係V1.03既bug,到目前都冇得整(本人未試細ping房會有)
其實有時ping係會升,唔一定維持細ping,不過有D人網速快,佢地會維持細ping

引用:
原帖由 cowboy15 於 2012-7-9 14:34 發表
無錯,lag機係有可能,而E個問題亦係V1.03既bug,到目前都冇得整(本人未試細ping房會有)
其實有時ping係會升,唔一定維持細ping,不過有D人網速快,佢地會維持細ping ...
但係我之前玩用windows xp好似冇事
今晚用windows xp裝下睇下會唔會有先

應該唔關事,我有fd 用XP都有事,禁就姐係唔關事啦
多數係網速同BUG既問題

引用:
原帖由 cowboy15 於 2012-7-10 15:46 發表
應該唔關事,我有fd 用XP都有事,禁就姐係唔關事啦
多數係網速同BUG既問題
你部機有問題

host
> shooting + . = sound switch on/off

引用:
原帖由 cowboy15 於 2012-7-9 14:34 發表
其實有時ping係會升,唔一定維持細ping,不過有D人網速快,佢地會維持細ping ...
i have seen 0 - 60 ping . it have not higher .
Do you think Rainbow Six Vegas 2 will be popular on vLan once again?

引用:
原帖由 hst_edward 於 2012-7-12 23:21 發表
host
> shooting + . = sound switch on/off
????????????
Do you think Rainbow Six Vegas 2 will be popular on vLan once again?

我都系,好可能系机嘅问题,之前我系两台机同时装,配置好果部(系统系win7)无出现呢个问题,差滴果部(xp)就有了

引用:
原帖由 hst_edward 於 2012-7-12 23:21 發表
host
hi edward
呢個係setting果到較既???

no, in game
,'.

回復 11# 的帖子

係邊到可以整到??
好想快d fix左佢

FIX唔度架
一係熄聲,照計好少會禁嘈,一家你電腦問題

發新話題