44 123
發新話題

[疑問] 動畫疑問

[Close]

動畫疑問

請問有無D類似零之使魔咁既愛情+少少戰鬥動畫介紹

我鍾情於愛情戰鬥類/血腥偏激愛情類(例:未來日記)既

動畫,希望有高人介紹介紹,順便想識返個動漫迷朋友仔

7月尾去香港動漫節,因為新手第一次去,想搵個朋友仔一

齊去,但最終發現自己同俺妹小桐一樣一個也沒有........

本人只介紹深度作
空之境界
奇策士とがめ。

不如唔好次次都問新帖問啦  

係出面高亮左紅色果個吹水帖到問都得  順便討論埋 吹下水

成日咁樣開個新post問

引用:
原帖由 shui541 於 2012-7-7 20:11 發表
不如唔好次次都問新帖問啦  

係出面高亮左紅色果個吹水帖到問都得  順便討論埋 吹下水

成日咁樣開個新post問
很不好意思,我以後會注意的,請問...難道你識占?

都係個d= = is,DxD, 炮姐 夏娜
よくさてSEVEN側のエッジ強度の練習を?!

引用:
原帖由 SH✖ueゞ爺 於 2012-7-7 20:33 發表
都係個d= = is,DxD, 炮姐 夏娜
你所講既4套都睇過了..近期熱門果d都睇晒了...

出包女王  吸血鬼同盟?!
よくさてSEVEN側のエッジ強度の練習を?!

引用:
原帖由 0123456 於 2012-7-7 20:16 發表

很不好意思,我以後會注意的,請問...難道你識占?
識既   不過唔算好熟

引用:
原帖由 SH✖ueゞ爺 於 2012-7-7 20:42 發表
出包女王  吸血鬼同盟?!
都睇過了-﹏-

another睇左未
無愛情無戰鬥
單方面死人
願你亦看清楚

引用:
原帖由 あずさ 於 2012-7-7 20:53 發表
another睇左未
無愛情無戰鬥
單方面死人
...睇左2集就放棄了...睇恐懼鬥室仲好=.=

第二集都未死人=.==(好似係
願你亦看清楚

引用:
原帖由 あずさ 於 2012-7-7 20:58 發表
第二集都未死人=.==(好似係
..我對依套野印像吾深.最記得就係..

我有史以黎第一部睇到訓著既動畫

DOG DAYS 認真和我戀愛 境界線上的地平線 C3魔方少女 肯普法 這樣是殭屍嗎 迷茫管家與膽怯的我 天降之物 守護貓娘緋鞠 創聖大天使EVOL 玩伴貓耳娘 半價便當爭奪戰

=.=我睇散華都未訓得哂
你睇another會訓=.=...
願你亦看清楚

44 123
發新話題