65 12345
發新話題

唔洗錢,入黎討論下

[Close]

唔洗錢,入黎討論下

原本諗住vlan唔開絕信ser我都唔會係度開貼既
不過見到而家絕大多數絕信d玩家質素真係差到我忍唔到
首先講三狼二龜問題
通常d人都會話單路加三狼/二龜
其實單路有成絛路d兵仔食,點解仲要咁執著?係都要人地讓俾你食
我個人認為邊個行得快就邊個食
跟住就係供裝問題
有d人會話自己隻英肥左都嬴唔到人,所以先會供裝囉
打機大家都係享受個過程姐,將輸嬴睇得咁重打機唔會攰咩?
我個人認為靠自己技術肥到既過程先係打機最大既樂趣
最後講下洗泉問題
而家玩絕信經常睇到有人話洗泉
我懷疑哩d人既智商應該係有問題
4至5個人洗1-2個人既泉,時間上都泄曬
我個人認為洗泉係極之冇品同埋係智障先會做既野 :handshake
至於惡意走場/抽總,大家對哩類人既睇法應該都係一樣架啦
所以不予至評 :handshake
最後希望vlan開個絕信ser,因為綜合區起碼有3成人玩絕信

引用:
原帖由 三分︱天下 於 2012-7-4 03:07 發表
首先講三狼二龜問題
其實單路有成絛路d兵仔食,點解仲要咁執著
?係都 ...
呢D問題睇隊友讓唔讓架姐
搶完比人壓返路 不如比輔手or殺手食完幫你壓路

時下最大問題係走場

10場 有9場都吾齊人完場
無冕者

引用樓主...'''我個人認為洗泉係極之冇品同埋係智障先會做既野'''
...
好熟面口WO...E種事...係唔係話緊邊D人...

回復 4# 的帖子

唔可以今講WO,人地可能係意見相同

絕信咁多玩家.實有部分人係冇品架啦.
玩絕信 輸贏的確唔重要.但贏遠遠比輸開心
玩遊戲只係想開心 供裝我覺得冇乜問題btw 我未供過
另外 洗泉.  意見同場主都差唔多 雖然洗泉的確幾好玩
但又唔可以講係冇品.
btw 每個人都有唔同既意思.

引用:
原帖由 純情小寶寶 於 2012-7-4 08:49 發表

呢D問題睇隊友讓唔讓架姐
搶完比人壓返路 不如比輔手or殺手食完幫你壓路
我既意思係叫大家唔好咁執
唔好俾人食左就話我叮左先/講左先
跟住就問候人
壓唔壓到路已經偏離左哩個問題

如果你絕信織田軍唔搶上3狼,對面軍都會搶.仲有殺左3狼就即死2lv咁吸引,信長呢d英可能就係差呢1lv而殺唔到人

引用:
原帖由 ♂翼♀ 於 2012-7-4 18:16 發表
絕信咁多玩家.實有部分人係冇品架啦.
(就係因為絕大多數人都係咁,我先忍唔住發貼,唔希望哩種行為影響到d新加入絕信既人)
玩絕信 輸贏的確唔重要.但贏遠遠比輸開心
玩遊戲只係想開心 供裝我覺得冇乜問題btw 我未供過
(我個人認為當個過程開心既時間,輸嬴已經唔重要.供裝只會令到個遊戲變得乏味,所以我唔建議供裝)
另外 洗泉.  意見同場主都差唔多 雖然洗泉的確幾好玩
但又唔可以講係冇品.
btw 每個 ...
(對方可以同你玩到尾段既時候,你又因為個人喜好而唔肯結束遊戲,仲令對方感到俾人汙辱.
哩種做法同臨完場既時候講句你好廢有咩分別?仲要晒大家時間,所以我覺得哩種人極之冇品同智障)
( )為本人既回復

引用:
原帖由 燄、 於 2012-7-4 19:41 發表
如果你絕信織田軍唔搶上3狼,對面軍都會搶.仲有殺左3狼就即死2lv咁吸引,信長呢d英可能就係差呢1lv而殺唔到人
引用:
原帖由 三分︱天下 於 2012-7-4 19:03 發表

我既意思係叫大家唔好咁執
唔好俾人食左就話我叮左先/講左先
跟住就問候人
壓唔壓到路已經偏離左哩個問題
樓主在你樓上已回應這問題
ˋ愛情不過是一場謀殺時間的遊戲:)
  ﹡林詠琛 - 聲之記憶ˇ      

觀點與角度

統一定義通常是由權威人士(例:絕信作者)制定
所以本人不走此路
我開始微笑 以後會努力過的 很好

支持

引用:
原帖由 SE7EN水 於 2012-7-4 23:05 發表
觀點與角度

統一定義通常是由權威人士(例:絕信作者)制定
所以本人不走此路
本人只係對本人近排玩絕信所見到既影像(是好是壞自己問心)反映出黎
並冇統一定義之意
閣下諗多左
另外本人覺得制定統一定義非一人所為
即使此人幾有權威亦然

引用:
原帖由 End-_- 於 2012-7-4 23:29 發表
支持
閣下可否尊重下自己
切勿灌水 多謝合作

引用:
原帖由 三分︱天下 於 2012-7-4 03:07 發表
首先講三狼二龜問題
其實單路有成絛路d兵仔食,點解仲要咁執著?係都 ...
大致上同意

但單路3狼/2龜 好難判斷對與錯..如果你知你d 隊友都係玩阿市出回魔鋼果d都係單左為妙

65 12345
發新話題