23 12
發新話題

貴團d團員品格點解可以咁差?

[Close]

貴團d團員品格點解可以咁差?

貴團既團友走場/屈人mh周不時都會見
唔夠打就走場/供裝/屈人mh
夠打就洗人泉
係咪貴團d風氣原本就係咁定係個別人士
當然我都希望係後者
因為我都唔想見到vlan又多1個垃圾團

一個團員無品.唔代表係一個垃圾團.
如果我團有人走場/供裝/屈人mh
我先代我團團員向你們說聲對不起.
如果三分︱天下不介意.
比走場.供裝/屈人mh的名/RP
比我.

引用:
原帖由 維他奶xd 於 2012-7-4 11:46 發表
一個團員無品.唔代表係一個垃圾團.
如果我團有人走場/供裝/屈人mh
我先代我團團員向你們說聲對不起.
如果三分︱天下不介意.
比走場.供裝/屈人mh的名/RP
比我. ...
開哩張貼只係想確認下貴團既風氣
希望貴團可以內部驚惕下d團員
人名同rp我唔提供啦
我唔想因為貴團既風氣而影響到我同某d人既感情

引用:
原帖由 三分︱天下 於 2012-7-4 20:04 發表

開哩張貼只係想確認下貴團既風氣
希望貴團可以內部驚惕下d團員
人名同rp我唔提供啦
我唔想因為貴團既風氣而影響到我同某d人既感情
只能說..你以上所講的全部都係吹水
我只相信rp

引用:
原帖由 三分︱天下 於 2012-7-4 00:08 發表
貴團既團友走場/屈人mh周不時都會見
唔夠打就走場/供裝/屈人mh
夠打就洗人泉
係咪貴團d風氣原本就係咁定係個別人士
當然我都希望係後者
因為我都唔想見到vlan又多1個垃圾團 ...
唔好意思..我同你玩過唔多覺你勁得去邊
仲有你自己都有走場

引用:
原帖由 sam8cat8 於 2012-7-5 01:27 發表

只能說..你以上所講的全部都係吹水
我只相信rp
暫時俾個貴團團員供裝既rp

坦若閣下仲要求其它rp,可再叫本人提供
引用:
原帖由 sam8cat8 於 2012-7-5 02:07 發表
唔好意思..我同你玩過唔多覺你勁得去邊
仲有你自己都有走場
閣下可否理智小小?
閣下身為貴團團長,連該團既風氣係點都唔敢正面回應?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 三分︱天下 於 2012-7-5 10:03 發表

暫時俾個貴團團員供裝既rp
坦若閣下仲要求其它rp,可再叫本人提供

閣下可否理智小小?
閣下身為貴團團長,連該團既風氣係點都唔敢正面回應? ...
你話我團有人走場唔緊要
我只需要證據..我做每樣野都睇證據
一有證據就立即詢問然後踢人
如果唔係因為你呢句----->垃圾團
我會咁樣?你有冇考慮過自己既用詞?
另外..供裝呢樣野唔出奇..因為係絕信
個個人都係供裝肥..唔靠自己肥..除左我
我需要既係走場名單..你指名道姓邊個走場唔該
到時我去詢問佢

引用:
原帖由 sam8cat8 於 2012-7-5 15:22 發表

你話我團有人走場唔緊要
我只需要證據..我做每樣野都睇證據
一有證據就立即詢問然後踢人
如果唔係因為你呢句----->垃圾團
我會咁樣?你有冇考慮過自己既用詞?
另外..供裝呢樣野唔出奇..因為係絕信
個個人都係供裝肥. ...
本人為自己措詞令閣下誤解表示歉意
本人現已明白貴團風氣
希望此貼可以警惕貴團部分團員作風

欵...冇禁供裝就屈5入 而且為左嬴而供裝我覺得好冇品
好想退信
但退極都唔得

引用:
原帖由 龍行天下009 於 2012-10-12 22:58 發表
欵...冇禁供裝就屈5入 而且為左嬴而供裝我覺得好冇品
其實呢d野..同個場主既玩法有關既
d人中意靠供裝贏..你都冇佢辦法架
唔通拎住把刀行住佢條頸叫佢唔好供裝咩
你話係唔係啦
我個人就唔中意靠人供我裝肥
所以有隊友走左場我都唔會汁
除非個場比人串..輸既形勢先會
普普通通..我輸都唔會汁個d走左場既人裝

引用:
原帖由 三分︱天下 於 2012-7-5 21:01 發表

本人為自己措詞令閣下誤解表示歉意
本人現已明白貴團風氣
希望此貼可以警惕貴團部分團員作風
亦不見得閣下好得去邊,以理惡人波,大哂波
搵人一齊圍_我波
昔日盛,不再興。衣袖拂,就此去。

回復 11# 的帖子

自己刪貼吧,唔想你丟架
成日見到你,都算係有品個炸,又係團長,仲要咁俾心機寫簡介
希望你好好珍惜哩個機會

引用:
原帖由 sam8cat8 於 2012-10-13 20:04 發表

其實呢d野..同個場主既玩法有關既
d人中意靠供裝贏..你都冇佢辦法架
唔通拎住把刀行住佢條頸叫佢唔好供裝咩
你話係唔係啦
我個人就唔中意靠人供我裝肥
所以有隊友走左場我都唔會汁
除非個場比人串..輸既形勢先會
普 ...
有品到........
我都會汁走場的
(如本回復有何不當 請提醒本人 我會立即修改 多謝 )
好想退信
但退極都唔得

引用:
原帖由 星幻乂夢 於 2012-10-29 00:23 發表

亦不見得閣下好得去邊,以理惡人波,大哂波
搵人一齊圍_我波
只能怪閣下唔識珍惜
你俾人圍就唔多關我事
d隊友我唔識既
反而係你俾咁多隊友插都唔自己檢討下
係要汁返起個波,掉埋黎俾我,要我請你食波餅

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 三分︱天下 於 2012-11-4 00:43 發表

只能怪閣下唔識珍惜
你俾人圍就唔多關我事
d隊友我唔識既
反而係你俾咁多隊友插都唔自己檢討下
係要汁返起個波,掉埋黎俾我,要我請你食波餅
Sor,團已解,本人自知不是做團長的好料。
但閣下的言論
請問一聲,你有份圍叫唔關你事?唔錯。
點解我要檢討先?罵戰好似唔係我引起啵(此乃本人模糊之記憶,若有錯,自然會認。)
冇人扔返比你喎,我傳比你姐,冇人叫你傳返比我,仲要唔中,出埋界架
昔日盛,不再興。衣袖拂,就此去。

23 12
發新話題