發新話題

[交流] 今日係黎抽人水...俺妹錄音影片大公開

[Close]

今日係黎抽人水...俺妹錄音影片大公開

今日係黎抽人水...俺妹錄音影片大公開

整左一隻原聲版同變聲版...

暫時得佳乃...班主任...同日史老師配左...

某d人由我頂住扮下野先

2隻都有唔同既抽水方法...唔同架..所以應該要睇2次...

變聲版我配晒接近所有人

最後想講返一句..快d錄音-_- d bgm 重研究緊

原聲版

變聲版

引用:
原帖由 ζaR紫﹑ 於 2012-7-1 12:03 發表
bm自己配晒甘勁
最衰而家係台灣  手機廢事load片  吾係都睇下
咁就太可惜...

台灣手信快D比我

回復之前個句

碎星依家叫雜碎星..唔係好耐之前已經講左啦咩XD

引用:
原帖由 nam.xD 於 2012-7-1 15:31 發表
背景有d嘈=.= d聲唔岩位=.= 長度不一=.= 盡量搵d字岩番佢口形 條link都有dd問題=.= 好似慢左dd
由於低清版加低音版...同我用程式睇個時多少都有D出入..

所以你所講既野...其實無呢個問題

輸出高清版自然無呢個問題

引用:
原帖由 shui541 於 2012-7-1 20:01 發表
做咩變紅狗隻聲    原聲好J d
你慢慢j佢-_-"

引用:
原帖由 あずさ 於 2012-7-1 20:09 發表

聲都可以J...
我相信高登仔真係可以用念力打J了
咩方法都j到架啦..最緊要本人想j

引用:
原帖由 無撞 於 2012-7-1 20:37 發表
古語有云:「萬物皆可J也」
唔係話我扮大袋 我淨係對住堆字已經J到http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20080713124855/evchk/ ...
你識唔識巫撞....

我搵緊佢

引用:
原帖由 sM× 於 2012-7-2 01:20 發表
|
我笑死
盈一直想jjjjjjjjj你把聲
點解聲都J得到架...紅狗把聲J既話...我想J其他女角色既聲多D=_=

引用:
原帖由 shui541 於 2012-7-2 16:12 發表

花澤香菜           
錯....可能係shui541

期望第2集

引用:
原帖由 shui541 於 2012-7-2 19:40 發表
第一集都未整完        

話說係咪book房 如果bm請食飯既話 除左14號 其他日子我都OK
請你講得清楚D..搞到我好似變態佬咁- -"BOOK房-_-"

引用:
原帖由 碎.星 於 2012-7-2 23:47 發表
笑死我                .
請食飯好平常 唔好咁幼稚諗多左

呢d係廣闊社會圈子的其中一個方法

錄音完成大半 希望成功

發新話題