34 123
發新話題

[交流] 火影好似有個BUG係到WO

[Close]

火影好似有個BUG係到WO

話說591話,斑話穢土轉生,死人知道個結印就可以解除結印呀~

大家都知穢土轉生創術者係火影二代目

問題就出現

係大蛇打火影三代目個陣,大蛇就照第一代同第二代火影出黎..而明明二代係創術者,甘佢都知道個風險呀,又知結印,甘點解個陣又唔解除結印呢?

問題就係E到..大家討論下!

係二代創架咩

係呀2代創做  但係比大蛇 後期 改良左呢可能  

結印方法唔同左 應該
有冇人可以收我入團

引用:
原帖由 秒﹏晨 於 2012-6-29 00:35 發表
係呀2代創做  但係比大蛇 後期 改良左呢可能  

結印方法唔同左 應該
唔同左 咁斑點識 佢地同年代人泥
計我話要因為大蛇丸控緊 一二代 二代用唔到 / 二代唔記得有 / 二代唔知有風險 / 二代傻仔唔用 / cd緊 /
味夠18lv 無18大 / 佢個地圖版本味去到咁新.........................................................

引用:
原帖由 Pok326 於 2012-6-29 00:59 發表

唔同左 咁斑點識 佢地同年代人泥
計我話要因為大蛇丸控緊 一二代 二代用唔到 / 二代唔記得有 / 二代唔知有風險 / 二代傻仔唔用 / cd緊 /
味夠18lv 無18大 / 佢個地圖版本味去到咁新.............................. ...
同班講咁搞掂另外可能輪回眼仲有D野味講掛or寫輪眼copy左(不過好似唔得)

可能2代果陣仲未完成個術死左呢
有冇人可以收我入團

2代果時掛住同3代敘舊 , 一個唔小心就比大蛇丸抹去人格。

抹左人格想解都解唔到。

我記得大蛇丸好似係改良過二代個術......
之後兜又改良得更好不過蠍一開波冇4分鍾就gg左-.-

咁斑點識 ?????????????

打電話去問個作者

好似系因為大蛇丸有插張符系2.3代入面
而小兜子無插符

也不必太擔心此bug, 作者自有很多解說
反而我覺得斑現在很high, 好似仲開心過別人用輪迴天生之術

改良左掛可能
夢想.

引用:
原帖由 殺那 於 2012-6-29 14:36 發表
好似系因為大蛇丸有插張符系2.3代入面
而小兜子無插符
咁可怕 點解我唔知3代有比人轉生過

引用:
原帖由 ★曉l3aBy° 於 2012-6-30 10:16 發表

咁可怕 點解我唔知3代有比人轉生過
打錯系1.2代

34 123
發新話題