發新話題

小學_作文題目:我眼中的夜夢琉璃

[Close]
最初入團到近排.周街串人(近排少左)..炮下炮下..炮到對面一係就你死..一係就我亡..街場基本上只有我炮人...一炮返就一係我輸...一係就洗硬對面泉..

老實講.一齊追殺星軒既日子係最開心..每日一on..成班叫晒伯母甘狗沖星軒場..

跟住patrick比人笑曾志偉高度..果陣生活好寫意..

點似e家..e家情況..慘不忍睹

引用:
原帖由 ❤糖糖 於 2012-6-28 13:55 發表

講真. 系佢走之前我仲真系信佢壞mic.
我仲以為佢真系當我地系團友.
但系換黎只系得我自己覺得自己好傻仔
之前某人話;你真系信佢壞左mic?
我好想答系. 我信p************吾系甘既人.
依家俾我睇到既結果系. 一個厹. ...
回勁爆:過去有咩冒犯..先在此道歉
回糖:老實講.厹同曾志偉以前到依家我只當玩玩下..冇認真過
你可以話佢做25過左unified..但e家佢兩個的確行埋一齊..睇你點睇既姐..另一個角度睇..佢係為女朋友而過..問題不大

另外.你有冇諗過佢會有咩原因而唔出聲?唔知甘多最好唔好亂講野

引用:
原帖由 x_XD 於 2012-6-28 14:46 發表
比著我都可能會揀女女先既
仔仔正常都唔會同你過人世...正常應該係女女

引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 2012-7-19 00:23 發表

我唔興呢味野,我都唔打得

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=527667&extra=page%3D2

只係睇番2樓位人兄覺得好好笑

久違的單打
nonono..星軒係幾好玩既..畢竟玩厭左..實在失去左可玩的價值
不過最近發現新大陸..

有分甲乙兩方

甲方話事果件:不中意單單打打

乙方妥協,可惜乙方會員既簽名引人暇想,實則可能意義並不在此

甲方出現狗隻並開poz單單打打

故事完畢...真人真事...非99%改編

引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 2012-7-19 00:34 發表

擺咩上台?
發表下個人感受而已

你應該唔會特別鐘情個3樣條件既人掛
這樣我對你的看法會完全崩潰
無奈我只中第三樣
但3樣齊晒既賤格衰人  係屈指可數

引用:
原帖由 RyanFong 於 2012-7-19 00:26 發表
無 不過其他團我唔知
我地係冇齊晒3點既人...聽931口吻...得佢講果個賤人先齊晒e 3點既
我都賤賤地既我中左第三點...無奈近排跟某群組風..玩上癮..

引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 2012-7-19 00:51 發表

只是人稱玉面飛龍的我帶了口罩,你當然看不出
知你林瘋樣子溝死女..鬼唔望你輸多獲首死自貼

發新話題