發新話題

小學_作文題目:我眼中的夜夢琉璃

[Close]
引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 2012-7-19 00:34 發表

擺咩上台?
發表下個人感受而已

你應該唔會特別鐘情個3樣條件既人掛
這樣我對你的看法會完全崩潰
點會特別鐘情呢
不過大家都有個d人 無謂去理 叫完吾聽無乜辦法
我1向都1件事還1件事~~吾會拉埋上次既事/感受黎講
ˋ愛情不過是一場謀殺時間的遊戲:)
  ﹡林詠琛 - 聲之記憶ˇ      

引用:
原帖由 -Season.hG﹡ 於 19-7-2012 12:36 AM 發表

點會特別鐘情呢
不過大家都有個d人 無謂去理 叫完吾聽無乜辦法
我1向都1件事還1件事~~吾會拉埋上次既事/感受黎講
原來我漏左第4點:叫唔聽

真係3q

既然你要這樣回避我3點的問題,我都無意再去追問
因為我明白每人總有難以啟齒的事情

引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 2012-7-19 00:40 發表

原來我漏左第4點:叫唔聽

真係3q

既然你要這樣回避我3點的問題,我都無意再去追問
因為我明白每人總有難以啟齒的事情
吾系wo咁又 吾系難以啟齒 only大家都有喱d人 成日去暗示
咁理佢地黎做乜 大家都系講吾聽
咁咪由佢地 就系熟先吾去理佢地 由佢地
我相信你個邊都有喱d人既

引用:
原帖由 RyanFong 於 2012-7-19 00:26 發表
無 不過其他團我唔知
我地係冇齊晒3點既人...聽931口吻...得佢講果個賤人先齊晒e 3點既
我都賤賤地既我中左第三點...無奈近排跟某群組風..玩上癮..

引用:
原帖由 -Season.hG﹡ 於 19-7-2012 12:43 AM 發表

吾系wo咁又 吾系難以啟齒 only大家都有喱d人 成日去暗示
咁理佢地黎做乜 大家都系講吾聽
咁咪由佢地 就系熟先吾去理佢地 由佢地
我相信你個邊都有喱d人既 ...
兩句講晒

明白 我真的明白的!

總之就辛苦晒啦 (各種意義上)
引用:
原帖由 .mL 於 19-7-2012 12:45 AM 發表
我地係冇齊晒3點既人...聽931口吻...得佢講果個賤人先齊晒e 3點既
我都賤賤地既我中左第三點...無奈近排跟某群組風..玩上癮..
我正正就是齊集了這3種的萬中無中的練武奇材
可惜第4種學極都唔識,我諗,我仲有得救掛

引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 2012-7-19 00:45 發表

兩句講晒

明白 我真的明白的!

總之就辛苦晒啦 (各種意義上)
吾好搞到我好似幫某一邊咁就行了
喱d咁既野我維持中立

引用:
原帖由 -Season.hG﹡ 於 19-7-2012 12:47 AM 發表

吾好搞到我好似幫某一邊咁就行了
喱d咁既野我維持中立
看我的樣子,若不是被挑機,也應該是中立的

引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 2012-7-19 00:48 發表

看我的樣子,若不是被挑機,也應該是中立的
在自貼區看到了...但我系你塊面度睇吾出

引用:
原帖由 -Season.hG﹡ 於 19-7-2012 12:49 AM 發表

在自貼區看到了...但我系你塊面度睇吾出
只是人稱玉面飛龍的我帶了口罩,你當然看不出

引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 2012-7-19 00:51 發表

.....=.=你搞到我食吾到口中既雪條 系咁笑
vtc學廚?

引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 2012-7-19 00:51 發表

知你林瘋樣子溝死女..鬼唔望你輸多獲首死自貼

引用:
原帖由 -Season.hG﹡ 於 19-7-2012 12:52 AM 發表

.....=.=你搞到我食吾到口中既雪條 系咁笑
vtc學廚?
是的
引用:
原帖由 .mL 於 19-7-2012 12:53 AM 發表
知你林瘋樣子溝死女..鬼唔望你輸多獲首死自貼
臨瘋

引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 2012-7-19 00:54 發表

是的
家陣vtc學野要帶口罩咁誇張嫁咩

引用:
原帖由 -Season.hG﹡ 於 19-7-2012 12:55 AM 發表

家陣vtc學野要帶口罩咁誇張嫁咩
學人講效率喎

我累了,今晚都__夠
我想你也口水乾了,畢竟為人發了整晚言

就此道別後會有期

引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 2012-7-19 00:58 發表

學人講效率喎

我累了,今晚都__夠
我想你也口水乾了,畢竟為人發了整晚言

就此道別後會有期
食完雪條吾系好乾haha
早d抖吧~

發新話題