發新話題

小學_作文題目:我眼中的夜夢琉璃

[Close]
比著我都可能會揀女女先既
無冕者

引用:
原帖由 x_XD 於 2012-6-28 14:46 發表
比著我都可能會揀女女先既
仔仔正常都唔會同你過人世...正常應該係女女

1.回勁爆
呢個帖同埋回覆,完全無針對你
而且,我地從來都無質疑你會搞散個團

2.回糖+mL
P字頭既所謂藉口聽得多,事實證明一切
我理_得P因為咩人咩事,以前_衝,而家光明衝,唔係主因
二五就係二五
我開始微笑 以後會努力過的 很好

引用:
原帖由 .mL 於 2012-6-26 08:14 PM 發表
最初入團到近排.周街串人(近排少左)..炮下炮下..炮到對面一係就你死..一係就我亡..街場基本上只有我炮人...一炮返就一係我輸...一係就洗硬對面泉..

老實講.一齊追殺星軒既日子係最開心..每日一on..成班叫晒伯母甘狗 ...
笑死
IamZeRo_NuBeS

現家只能睇大家做法
想團好定係團衰

引用:
原帖由 勁爆 於 2012-6-28 12:53 發表

點解你唔kick左d搞事既人?

你係咪話緊我?
我話你知我點解退團
我叫傷j踢d冇品既人
佢叫我俾rp俾佢,ok跟程序做囉
我好辛苦咁搵個rp po上團版
你地又踢完又收x3
仲有次我咪打俾你話我俾自己團友洗泉既
個次真 ...
絕對冇話你既意思囉勁爆爸爸

老實說
夜夢現時狀況,我早排都估到一d
唯一估唔到係新人果方面

你話我馬後炮又好,乜都好
覺得現時夜夢不是我所憧憬的絕信團隊

係街場,持住自己有實力/有fd就去串人
但呢個真係所謂既風範?
甘樣就係你地所期待既結果?

比你串贏人,又點?  如果大家各執一詞
點講都唔會有結果,因為大家都會堅持自己

比你洗到泉又點?遊戲始終會結束

夜夢比我感覺似係一個扭曲中既實力派
開始比人一種討厭的氣氛
甚至去到冇品團的階段 (少許嚴重化)

一直以來
由我無做團長一刻加入你地玩開始
我就做左人稱既932,真的完全忘記了舊時的作風,癲埋一份
但今日我931終於忍唔住要提醒你地一句
鋒芒畢露,自招滅亡

你問我點解知道問題都唔早d出聲,我只能答你一句
不在其位不謀其政

最後一句來形容現時: 夜夢雖強,但不知所謂

喜歡就睇,唔喜歡就算,真心以一個朋友既角度去話你知

如果覺得我係串既,即管嬲我恨我唔洗再當我係fd
反正我日子無多唔似7水

最後希望你地可以做到大帝所講(見圖),再創高鋒

931就在此離別,88
待他日再成我憧憬的團隊,我必回來!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

勁爆幾時番黎坐鎮

回貼: 現況是 不如醉裏風吹盡 可忍醒時雨打稀
那個朋友已死去了

勁爆大家等待您回黎

但p字頭對佢灰曬

p字頭邊個泥@@?????????

引用:
原帖由 墮落天使 於 2012-7-2 01:37 發表
p字頭邊個泥@@?????????
幾時歸隊?
我開始微笑 以後會努力過的 很好

回基貓,
真心高興你地會為個團諗甘多野,
的確我地近日係想個團發展大d, 熱鬧d,
但係呢d都係需要時間去調整,
其實大部份人本質都唔差,
只要新人入黎果時, 你地多d指導, 提點,
佢地都好快會達到高質素既一群

多d人咪比我j 咪幾開心
按圖進入團版:)

回勁爆,
踢人/收人方面
當時某團員被踢左, 我收返佢當然有原因
而原因好簡單, 每個人都有改個既機會,
佢話冇下次, 叫我收返佢, 我一定信佢,
而我印象中, 我收返佢一次而已,

洗泉果單野
同你解釋過
當時冇任何規矩講明唔比洗泉
所以可以做既都只係同當時人講
(((當時我既觀點就係, 佢都係跟返遊戲設定, 冇外掛冇mh, 重覆洗甘耐自己都悶啦, 所以不覺得是無品行為, 但我自己唔會甘做, 因為我覺得晒時間))))
不過後話, 近兩天我上水既時候已經同各團長 團員重新探討過洗泉呢個問題,
凡係有意洗泉唔完場現在都是禁止的, 所以你都唔洗為我地擔心

最後, 風氣
識我甘耐問心果句, 見過我有 不顧品德嗎??
有既 我抱歉, 我無地自容
如果冇既, 睇埋我最後果句
每個人性格都唔同的, 唔好奢望可以改變晒甘多人
不過我相信我做好返我自己, 就一定會慢慢感染身邊既人
我唔會軍訓式管治我既團友,
我希望做到既係令團友們深心信服真正既夜夢精神

引用:
原帖由 享受悲傷 於 2012-7-3 15:02 發表
回勁爆,
踢人/收人方面
當時某團員被踢左, 我收返佢當然有原因
而原因好簡單, 每個人都有改個既機會,
佢話冇下次, 叫我收返佢, 我一定信佢,
而我印象中, 我收返佢一次而已,

洗泉果單野
同你解釋過
當時冇任何規矩講 ...
俾機會都要睇絛友值唔值
做錯野俾我捉到都唔敢認
咁既人都值得你俾機會既話我冇野好講
洗泉問題你冇同我講過
根本有小小危機感既人都會知呢樣野1定會影響到團
更何況我已經同你講左佢地連自己團友都洗
想個團好既話你1早就應該禁佢地洗泉
你唔單止唔出聲仲要表示支持(佢地洗泉洗到po上vlan你都唔知咩事去回貼讚佢地)
1個人係點我地都冇謂去改變啦,1個團想點我地就有得改變既
我都同你講左俾我汁個團,你當時同我講我唔熟d人,你講到咁我仲有咩好講?
以前既夜夢精神就係大家1齊開開心心打機.依家既夜夢精神我就真係冇眼睇

引用:
原帖由 勁爆 於 2012-7-18 10:37 發表

俾機會都要睇絛友值唔值
做錯野俾我捉到都唔敢認
咁既人都值得你俾機會既話我冇野好講
洗泉問題你冇同我講過
根本有小小危機感既人都會知呢樣野1定會影響到團
更何況我已經同你講左佢地連自己團友都洗
想個團好既 ...
你認為人地十幾歲讀緊中學,你同佢甘認真講道理佢真係明?
你敢認為佢唔會改,
sorry係我眼中,肯係面前我認錯我一定比機會

洗泉係洗泉者晒自己同人地時間,洗多兩次佢自己都覺無聊啦
你覺得個團個個人都會鍾意洗泉?
你應該諗多了,大部分人都想快d完玩多場仲好
說真的我只是佩服佢地d耐性,
但你幾時見我有講支持?你有d打橫黎講喎

你的確係對佢地唔熟
當時甘多新團員 你果時又近排先上水
況且我都將大部分團務交比7m7水
我都唔想甘亂甘複雜

同埋你講既所謂冇眼睇只是你覺得而已
個團更差既時候我都見過,相比起而家我覺得好好了
(在此感激當時同我一齊捱既兄弟)

其實再講落去都冇意思,因為你已經存在偏見(你屈我支持洗泉我真的着着地)
用雙眼見證吧

發新話題