發新話題

gundumX come

[Close]

gundumX come

gundumX  6月26日 6點打唔打?
如果唔得我地另約時間
聯絡方法 msn [email protected]
另外如果系+msn 時記得提一提系邊個如果唔系我會當左系d病毒

引用:
原帖由 ne123nee 於 2012-6-25 20:42 發表
gundumX  6月26日 6點打唔打?
如果唔得我地另約時間
聯絡方法 msn [email protected]
另外如果系+msn 時記得提一提系邊個如果唔系我會當左系d病毒
得........但我唔記得左msn pw,用唔到

唔記得msn 唔緊要啦
我開場你入

我又打 開場未? :) :) :)

開左,加埋另一fd,快入

/

NE123我加左你MSN 得閒玩
你地開左場係度叫就得

回復 6# 的帖子

我都+左msn 你了 如果我玩就叫你

另外如果系玩記得on msn 我先叫到

正規1v2電腦瘋狂教學見xx人好像學正規所以特登打左個新手教學人類1打2 電腦瘋狂0塔玩法
希望xx人中意
本人主族唔系人族所以有好多細節做打得唔好請原諒
對瘋狂主要思路
大法c快速升3 然後開礦(我選擇路線系門前海龜同右邊兩個胖子之後就礦前面大海龜如無意外大法就到3同時放下分礦)
之後補步兵進行壓制騷擾(目的系拖住電腦唔比佢開礦同唔好比佢攻打我 注意:千萬唔好同佢死拼只系壓制一下冇血就拉走翻去補血另外有兩個電腦一齊就要馬上走 )同時升2本等2本1升好就狂出兵(男女巫+破法+火槍+小炮)火槍主要目的系用來對空同輸出2本英雄選擇熊貓(可以另選)只要自己可以保持兩礦運作有源源不斷兵過黎第2個瘋狂在唔夠你兵多時系唔敢過黎救e個時候就需要快速將一個瘋狂滅掉剩翻果個應該唔成問題
希望xx人能夠再錄像中得以進步 另外想down 落黎睇d人都可以down

1v2.w3g (120.5 KB) 1v2.w3g (120.5 KB)
下載次數: 2

錄像擺在war3個file入面個 replay個file 度
有咩問題可以問我
如果想睇打其他族我都可以打(不死除外)
祝xx人玩正規愉快 3q

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

上面貼錯地方tim

昌少 我又玩

高手1V2 瘋狂電腦,我都有啊,不過係用UNDEAD

發新話題