16 12
發新話題

無比痛苦

[Close]

無比痛苦

我經常恨自己隊友唔夠勁  比唔到空間我發揮
到我睇返重播先知   好多位如果我打得好既話係可以逆轉

一直恨冇機會    到機會黎左我又把握唔住
我望住個replay 眼濕濕   但係又大喊唔到出黎
邊個會明白咩係心入面既痛苦?我一直冇同d隊友講
然而我發現我真係冇朋友了
總有比自己更有天份的人,同時也比自己更努力

BEHAPPY

我一直係度 龜

引用:
原帖由 ☠_小叉 於 2012-6-15 21:12 發表
我一直係度 龜
傾緊lol wo  係咪有咩誤會

...........................................................

引用:
原帖由 ☠_小叉 於 2012-6-15 21:55 發表
...........................................................
我一直係到諗
如果果場  係doublelift玩緊我個位
一定唔會浪費左果幾個逆轉既機會
我唔係恨自己既隊友打唔贏對面    我係恨自己唔夠勁  把握唔到個逆轉機會
我心入面有痛苦   有憤怒   但係就冇實力       我一見到d 台灣職業電競隊就手震
我好想發泄  但係冇地方比我發泄   你明未

慢慢黎啦

引用:
原帖由 ☠_小叉 於 2012-6-15 22:09 發表
慢慢黎啦
唔慢得
我有自己既底線
18歲之前簽唔到職業電競隊我就要出黎搵野做   打機呢樣咁好玩既野就唔會再出現係我既人生
咁我既人生就同死左冇分別    我既生命係到倒數緊....  你明未

引用:
原帖由 伊賀小太郎 於 2012-6-15 22:11 發表

唔慢得
我有自己既底線
18歲之前簽唔到職業電競隊我就要出黎搵野做   打機呢樣咁好玩既野就唔會再出現係我既人生
咁我既人生就同死左冇分別    我既生命係到倒數緊....  你明未 ...
加油  咁你仲有幾耐就18

引用:
原帖由 ♂胡仔♀ 於 2012-6-16 02:33 發表

加油  咁你仲有幾耐就18
一年+2個月

回復 10# 的帖子

原來ZAK無想像中咁大

引用:
原帖由 Español♥龜 於 2012-6-16 11:49 發表
原來ZAK無想像中咁大
唔通你以為我幾大

什麼是朋友?????????????
按圖即可進入信長之野望區

回復 12# 的帖子

18  19左右     原來同我差不多

朋友 錯過左就沒
衰然我同你唔係朋友
不果都支持你
[fly]南[/fly]

16 12
發新話題