發新話題

正規比賽2012 咨詢post

[Close]
引用:
原帖由 sunny037732 於 2012-6-18 00:08 發表
應該要搵返2-3個工作人員,專門負責開場,一律大大小小比賽都要他在場,不果呢類人開場一定要順(經過測試大家一致認同),再搵返負責做裁判,監測所有比賽的進行,所以佢岡位一定係成日得閒先做得。其實決賽果日應該要給多d ...
比賽一定是在vlan的..這個是不用再討論
至於你既開場方法.. 有d可取
按下圖進入正規區

正啊終於有人搞比賽,我都報名呀,唔要最細果張圖!!!

引用:
原帖由 Joseph0407 於 2012-6-19 15:50 發表
正啊終於有人搞比賽,我都報名呀,唔要最細果張圖!!!
就一於ice score啦

差唔多一個星期..
明天這post會結束
按下圖進入正規區

?? ice score???

最一開始,最低果個.............
......

我想做工作人員^^

我高手ar^^

報名

雖然唔知系咩支持下報左先講
聯絡方法msn;[email protected]
地圖方面我唔要ei 我要tm thx
如果過左報名時間就算啦

引用:
原帖由 ne123nee 於 2012-6-24 22:29 發表
雖然唔知系咩支持下報左先講
聯絡方法msn;[email protected]
地圖方面我唔要ei 我要tm thx
如果過左報名時間就算啦
批左la^^

唔.............
要唔要我教你玩??^^

甘就批左 so sad

冇得玩真系可惜
聽講你超勁 真系想見識見識
請問有冇得觀戰??
另外 我每日下午6點甘上下都得閒請賜教

where is the competition

引用:
原帖由 sunny037732 於 2012-6-29 22:34 發表
where is the competition
where??????= =

唔明wo= =..............

點解你問where= =

不搞暑期比賽了嗎??

其實要返工架好多人都要...不如搞晚上比賽啦
實際時間同對手MATCH好哂未?開始左未?

雖然我吾多識玩正規 又吾係長期活躍 但係我好支持攪d關於魔獸既比賽 希望大家吾好著重比賽獎品 係希望享受過程中既開心
為妳做到最好

發新話題