發新話題

6月7號打TPA

[Close]

6月7號打TPA

黎官網睇我直播吧

我用全新打法         
總有比自己更有天份的人,同時也比自己更努力

引用:
原帖由 Español♥龜 於 2012-6-5 21:37 發表
ZAK加油             實睇
其實冇機會出線架啦    3盤2勝   已經輸左2場
第3場仲要打TPA   已經係冇可能贏    贏到都冇用~.~

引用:
原帖由 Español♥龜 於 2012-6-6 12:25 發表
加油啦      你進步得好快
快還快     但係離台服第一黎講係2回事黎         
我進步緊同時人地都進步緊    要追上去 =  難上加難

回復 7# 的帖子

贏到先算   TPA有比比  又有玩具     個失誤隊長又係猛料哥黎
我每次單排撞到失誤我都輸比佢

引用:
原帖由 johnny0v0 於 2012-6-6 20:10 發表
我頭馬打比賽
我一定會唔支持
玩野wo 莊利

引用:
原帖由 W_a 於 2012-6-7 07:16 發表
垃圾龜   等睇你比人虐殺
冇預贏  呢隊我補人比賽  d隊友=喜憨

引用:
原帖由 Español♥龜 於 2012-6-7 20:37 發表
隻汎似SM                              
我d隊友位位人才黎   我打得太差了

引用:
原帖由 Español♥龜 於 2012-6-7 20:42 發表
我見你一想埋身 隻風女就.....
下路1v3
塔里克有眼唔放  對線唔企我前面  我死果陣佢仲係滿血   
對面牛係咁落黎   我地果邊JG同AP未落過黎一次
我發現我真係唔識玩呢隻game

引用:
原帖由 W_a 於 2012-6-7 21:22 發表
說好的沖出亞洲呢
沖出亞洲都唔係呢team    過多1~2個月香港區IPL區睇我表演吧
目前覺得有威脅既香港團隊真係唔多
cg    冰島   路人朗果隊

引用:
原帖由 Español♥龜 於 2012-6-7 20:47 發表
咁今場有無吸收到D咩經驗咁
吸JJ咩         完全冇機會會戰   
如果係要講吸收左d咩知識既   咪係      隊友一定唔可以亂揀
lol 隊友一廢既話  就算一個人幾勁都冇機會發揮   而我又唔係勁  更加冇機會發揮
就好似  一個世界冠軍   夾4個送死隊友  一出去就自殺比人賺錢
咁點打?

發新話題