28 12
發新話題

6月7號打TPA

[Close]
隻汎似SM                              

引用:
原帖由 Español♥龜 於 2012-6-7 20:37 發表
隻汎似SM                              
我d隊友位位人才黎   我打得太差了
總有比自己更有天份的人,同時也比自己更努力

回復 17# 的帖子

我見你一想埋身 隻風女就.....

引用:
原帖由 Español♥龜 於 2012-6-7 20:42 發表
我見你一想埋身 隻風女就.....
下路1v3
塔里克有眼唔放  對線唔企我前面  我死果陣佢仲係滿血   
對面牛係咁落黎   我地果邊JG同AP未落過黎一次
我發現我真係唔識玩呢隻game

回復 19# 的帖子

咁今場有無吸收到D咩經驗咁

保石 是新手吧  

引用:
原帖由 伊賀小太郎 於 2012-6-7 07:35 發表

冇預贏  呢隊我補人比賽  d隊友=喜憨
說好的沖出亞洲呢
按圖即可進入信長之野望區

引用:
原帖由 W_a 於 2012-6-7 21:22 發表
說好的沖出亞洲呢
沖出亞洲都唔係呢team    過多1~2個月香港區IPL區睇我表演吧
目前覺得有威脅既香港團隊真係唔多
cg    冰島   路人朗果隊

引用:
原帖由 Español♥龜 於 2012-6-7 20:47 發表
咁今場有無吸收到D咩經驗咁
吸JJ咩         完全冇機會會戰   
如果係要講吸收左d咩知識既   咪係      隊友一定唔可以亂揀
lol 隊友一廢既話  就算一個人幾勁都冇機會發揮   而我又唔係勁  更加冇機會發揮
就好似  一個世界冠軍   夾4個送死隊友  一出去就自殺比人賺錢
咁點打?

回復 24# 的帖子

明白!                              .

有冇D咩論壇有得睇台服D團=.=

美服仔咩都唔識wtf
Español♥滅

咁垃圾都好意思叫人睇你表演?我吊 仲#1 VAYNE 吾係未見識過既 但就吹到
啤..............!一聲囉

3敗 http://lol.**廣告**.tw/competitive ... nid=296&category=10
BOOM!

引用:
原帖由 ArSilly. 於 2012-6-9 01:50 發表
咁垃圾都好意思叫人睇你表演?我吊 仲#1 VAYNE 吾係未見識過既 但就吹到
啤..............!一聲囉

打夢斷弦輸 http://lol.**廣告**.tw/competitive ... nid=296&category=10
BOOM! ...
silly好野 silly萬歲
但係你都係朕ge部下

28 12
發新話題