發新話題

信長之野望F 13.1E

[Close]
引用:
原帖由 My_Dearest 於 2012-6-3 19:04 發表
搵第二個接手仲好,改到咁真係冇眼睇, 咁唔得閒當初就唔好做啦
模組咁耐改得一隻直江,仲要同新板直江冇咩分別,,樣衰d咁囉
玩家既反映永遠被無視,自己做得唔好比人插,,就話人地話你
出c板wor.... ...
講得好
條友連打遍改版介紹都懶得打就咪鬼做作者啦,而家又扮曬比人迫害咁
又唔諗下改左差唔多年幾兩年,先改得個DD
走啦,唔留你

引用:
原帖由 Agnes.bbb★ 於 2012-6-3 19:32 發表
就黎信7 連1張正規出得比賽既地圖都未做好
就咁就放棄 你根本無尊重過呢張地圖
亦都無尊重過一直支持你既人
做得預左要接受批評 連呢d風浪都接受唔到
唔怪得一直出既地圖都咁多負評
講真 無人會為左無啦啦插你而插你 ...
稻姬T技 12 200>100
玉子大技285>100
呢d乜黎?
考乜鬼DSE啊
睇死個作者中文都U硬架啦
連個dd表達能力都無

拿,同小學.雞嘈就最麻煩既
永遠都係耐力比賽黎
中國人既奴性真係好強勁
明明張圖玩左成年都係一樣
仲要張張都有bug
都可以覺得作者無問題,唔應該被批評
小學 雞都要filter,onx

引用:
原帖由 心專屬於您 於 2012-6-3 20:50 發表
信長係war3既一張地圖
信長玩左咁多年 都係咁多人走場
玩家走場 同war3 有間接關係
咁你係咪又要寫返封信去暴雪投訴下先??
張圖整得好唔好係作者力能所及既範圍
但係走場暴雪就控制唔到

獻醜不如藏拙
講少兩句野當節省資源啦

引用:
原帖由 心專屬於您 於 2012-6-3 21:08 發表
整得好 與 唔好 唔係你講哂??
更加唔會係你控制
你覺得唔好 ,但係又有人會覺得好wo

加上我只係話間接原因
呢個間接原因就係因為信長係war3既一張地圖
你又唔見lol 有幾何有人走場??
你又唔見cs走場 又會有d咩大影 ...
咁好唔好由你控制lor
其他一齊批評既全部都係我分身lor好無

之前**廣告**高1有檢舉個陣夠無乜人走場啦
關暴雪咩事
唔通有人拎刀斬人就拉整刀個條友咩
邏輯錯曬都唔知,仲以為自己好有point

費事理你了,無咁多耐性同你VS

發新話題