發新話題

信長之野望F 13.1E

[Close]
既然係考試問題咁好似再留都冇用(其實我係考完個D)

但係就算唔繼續改,希望你可以留低繼續吹水啦...
順便搵人接手啦...

點都好DSE加油~~~

引用:
原帖由 玩家請有品 於 2012-6-3 19:04 發表
都唔知有無人肯接手
仲有幾多人WE技術好(至少都要靈活運用JASS),又鍾意打信,又肯接手?

有D人好多好意見但係又唔識WE...

引用:
原帖由 Agnes.bbb★ 於 2012-6-3 19:49 發表
其實我見到有好多人都話 玩家咁多意見點解唔走去改
我剩係想講 假如我一直有接觸WE既話 我唔介意去幫手發展
我玩左7年左右信長 至少我知道信長需要D咩
但係要熟手做WE既 又有幾多人識
如果真係想做得好 我建議要組一 ...
見IPVE好似唔理咁(睇佢而家左上仲係Happy New Year就知咩事)
呢D,可能真係要靠我地D玩家努力了...

(WE同信我都識但兩樣都唔勁,幫下手就話有可能,作者就真係能力不足)

引用:
原帖由 Flya 於 2012-6-3 22:47 發表
本人為dse第一年考生,我十分同情dse個隻不知所謂既程度同工作量。
容許我用Flya個名發言一下。
我覺得,得一個人改一個圖,根本就唔夠。有bug我其實好理解。
而改版介紹打唔打我覺得冇咩問題。因為我身為一個玩家,我平 ...
雖然DSE我都係考完的第一批,亦好認同你講既野,
但始終快D搵返個作者都重要...

引用:
原帖由 ☆花瓣﹏ 於 2012-6-3 23:34 發表
批評=有粗口嗎 ?
人地改 又比你地罵 唔改又比你地罵 老鳳嫁? 咁勁你地自己整 圖囉?到時比人炮既咪又係你
老實 呀升 有時打街 都問下我地路人意見 有bug咪改囉 比d禮貌ok?
炮人開 分身??? 有咩用又要淆 ...
我係狗仔炮炮炮炮炮

同埋我想問阿國個模組好似唔係戰國無雙,究竟係邊個-.-

引用:
原帖由 Crazy【賢】 於 2012-6-6 18:05 發表
繼續支持阿昇
認同~~
希望佢考試加油,
捱埋今年就可以休息返陣了
(SLP/OEA上寫信長之野望作者實冇死,我好似CS比賽都寫左)

而家希望阿升考試加油
以及新團隊盡快成立

發新話題