發新話題

信長之野望F 13.1E

[Close]
引用:
原帖由 死神★戀人 於 2012-6-3 20:30 發表
玩家意見從來不接受 如果按自己意志改圖=接受玩家意見 他沒有資格再參與信長之野望地圖更新 不是玩家扰棄他 而是他扰棄了玩家
玩家意見?
可惜個個意見都唔同
要搵個方法岩晒全部人心意根本無可能
簡單d講..就係點改都一定比人插

我們永遠懷念你

回復 119# 的帖子

請你看看由他接手開始更新到現在 他接受了(那個)玩家的提議/意見?

但他不接受的同時又開post支持玩家留意見

假如是你的話,我想信你的責怪語氣也大致相同

引用:
原帖由 心專屬於您 於 2012-6-3 20:17 發表
如果老師俾功課同學做,
之後同學們無做到
再者理由係老師你俾功課我地做根本唔體諒我地既感受
咁呢個唔交功課既理由係咪會成立??

作者要主動既事情已經一早放再大家眼前
就係改圖入面既資訊 發布等等
咁各玩家又主 ...
老師比功課做係責任
你可以選擇唔做 但後果自負
如果個老師有心既會選擇留你堂做功課
當然亦有D無良教師會選擇放棄你
其實岩同錯無話絕對
只係觀點與角度

至少我覺得現任作者做得不足
我知你都玩左好耐
但地圖上面有幾多野係原作者阿鋒 有幾多係阿爾 有幾多係阿昇
呢D我諗你都好清楚
而對住大眾表達方式 我諗最基本都係批評左先
我諗去到立法會或者遊行既目的都係咁
既然無得私底下接觸既 意見根本無得表達
同埋玩家太多 意見未必一致 發展既方針未必相同
只可以等作者更新 出左D咩 先可以知道有咩係好同差
因為決定權此終得作者
所以我先建議組一隊人出黎1齊改
而且我只係見1路支持阿升既只係佢一直肯付出改圖
佢地又有無比過意見去迎合埋其他人?
你肯做 但人地未必肯接受 人就係咁 要迎合大眾口味係困難
所以佢要放棄唔會係玩家既損失
因為信長咁多年 已經有一個好穩健既基底 遊戲可以keep住玩
只係無左創新

好多謝呀升幫我地改圖呀..
雖然好多人改完之後都係嘈嘈嘈
但係你走左之後都冇人會做嫁啦應該..
祝樓主考試比心機吧
究竟信長會唔會就咁沒落  仲可以放長雙眼看看
開始儲績分先

回復 123# 的帖子

那你又有什麼證據說他沒接受意見
毒泉,新風書,風傷等,某英雄技能
全都是他一人想法嗎?

引用:
原帖由 Agnes.bbb★ 於 2012-6-3 19:49 發表
其實我見到有好多人都話 玩家咁多意見點解唔走去改
我剩係想講 假如我一直有接觸WE既話 我唔介意去幫手發展
我玩左7年左右信長 至少我知道信長需要D咩
但係要熟手做WE既 又有幾多人識
如果真係想做得好 我建議要組一 ...
見IPVE好似唔理咁(睇佢而家左上仲係Happy New Year就知咩事)
呢D,可能真係要靠我地D玩家努力了...

(WE同信我都識但兩樣都唔勁,幫下手就話有可能,作者就真係能力不足)

DSE加油吧
作者辛苦了

回復 121# 的帖子

也不一定 假如他真的接受玩家意見的話

我深信他也不會落得如此田地

別忘了 他是一樣玩家意見也沒有接受但卻一直留post說支持玩家留意見

這不是引火自焚嗎?

難怪會有這麼多語氣不善的批評

拿,同小學.雞嘈就最麻煩既
永遠都係耐力比賽黎
中國人既奴性真係好強勁
明明張圖玩左成年都係一樣
仲要張張都有bug
都可以覺得作者無問題,唔應該被批評
小學 雞都要filter,onx

回復 126# 的帖子

那你又有什麼證據說他有接受意見?

你肯定這些物品是由玩家提議?

英雄技能的改變也只是他一相情願的改變 而不是接受意見來改變

最後 他改這些難道不是他一個人的想法嗎?

再見
少女時代♥YoonA

意見又唔聽.
改又改到on__
仲有人話張圖智障就比你bam左.
唔識改就唔好學人改啦.改個直江模組改到同s板咁一樣好大貢獻喎
批評又唔接受.改咩_野圖呀?

要走快走.

引用:
原帖由 死神★戀人 於 2012-6-3 20:49 發表
那你又有什麼證據說他有接受意見?

你肯定這些物品是由玩家提議?

英雄技能的改變也只是他一相情願的改變 而不是接受意見來改變

最後 他改這些難道不是他一個人的想法嗎? ...
唉..
你咁講實講晒
平衡創念區之前又有人話要改模組
改左又話唔係玩家提議
唔信既自己去爬下果個區

其實有一班測圖組係到why唔用?
願你亦看清楚

發新話題