發新話題

信長之野望F 13.1E

[Close]
人地整圖仲要比你地罵=.=?
玩1場要收入場費?
咁叻你地整張圖出黎囉
佢都係人 要養食嫁
真係不知所謂 咁罵人
這世界只有騙子是真心的 因為他會真心的騙你。。

阿升再見 ,岩岩果2場同您玩得好開心

引用:
原帖由 牙俊幻到暈 於 2012-6-3 19:49 發表
走有咩禁大不了呢?
又唔係未換過作者
11.2b 都keep左好耐先換人
我又唔覺有咩分別

仲有好坦白講
佢唔走可以改得出d乜?
係有諗頭一早整左出黎啦
緊係啦,你D_G 黎咖嘛,你冇付出,你實唔覺有特別咖,不過我覺得你都幾特別,特別0N_

引用:
原帖由 調理農務系 於 2012-6-3 19:52 發表

緊係啦,你D_G 黎咖嘛,你冇付出,你實唔覺有特別咖,不過我覺得你都幾特別,特別0N_
得啦
我無付出又點?
你有咩付出?dog ? 你真係on dogdog

引用:
原帖由 Agnes.bbb★ 於 2012-6-3 19:49 發表
其實我見到有好多人都話 玩家咁多意見點解唔走去改
我剩係想講 假如我一直有接觸WE既話 我唔介意去幫手發展
我玩左7年左右信長 至少我知道信長需要D咩
但係要熟手做WE既 又有幾多人識
如果真係想做得好 我建議要組一 ...
同意.但係我睇吾到vlan會去做呢d

引用:
原帖由 AnLyeSs.Flower 於 2012-6-3 19:51 發表
人地整圖仲要比你地罵=.=?
玩1場要收入場費?
咁叻你地整張圖出黎囉
佢都係人 要養食嫁
真係不知所謂 咁罵人
好有霸氣
訓醒教果然唔同D wo

丫升咁快就要走- . -

D人真係有圖就要慢慢享受下LA

有咩唔明有咩錯有咩BUG

就要講

但係你地洗唔洗講到好似死老豆個D咁丫- -

又要係咁鬧咁叻你地去整圖LA

唔明白人地為VLAN服務左咁耐

都要比你地班人鬧到咁

PS:
重點
點樣可以整圖?
想學下

引用:
原帖由 Agnes.bbb★ 於 2012-6-3 19:49 發表
其實我見到有好多人都話 玩家咁多意見點解唔走去改
我剩係想講 假如我一直有接觸WE既話 我唔介意去幫手發展
我玩左7年左右信長 至少我知道信長需要D咩
但係要熟手做WE既 又有幾多人識
如果真係想做得好 我建議要組一 ...
講得好好啦
識用we既人,未必知信長要改變乜
玩得耐信長既人唔識we

合作就係最好辦法
人地大公司都係咁

搵人幫手測圖咪得囉,洗咩咁

引用:
原帖由 A_c 於 2012-6-3 19:43 發表
真係照燒味,咁都比人報告
無人報
我咁岩睇到
但無理由唔扣掛

昇吾好咁快走... 希望你會番黎 吾好咁快放棄 阿爾吾想你咁架...
為妳做到最好

我覺得唔識制圖
唔代表唔可以批評

但唔可以鬧,甚至人身攻擊

笑死
成班自私鬼...
你地既角度只有一個?
點解你地睇任何事都係企自已角度黎睇
有冇諗過呀升感受?有冇企過佢立場黎諗
又唔識整圖又要起勢咁批評佢張圖
心平氣和講出感受唔得?High上腦?
我認同,佢呢幾次更新圖係差左
咁又點,每個人都有錯既時候,整差左咪改
你地有比機會,比時間呀升改返張圖?
佢又要考DSE又要做其他野...唔係全部時間都放哂係張圖嫁
可能你地會講,考DSE就一早咪接手啦...
咁你地有冇諗過點解佢要考DSE都要接手張圖?
佢接手既原因只有佢本人先會知...所以我都不予置評

你地有冇諗過事情既起因係邊到?
一味係到挑戰呀升既整圖技術
只識一味去雞蛋內挑骨頭,咁勁你依家接手啦...
我怕你整少少野都整到成張圖會崩塌

你地既目的達成左啦,恭喜哂,連呢個改圖師都走埋
信長玩完?咁唔中意呀升d新圖既話回家玩11.2b綠優吧...
沒人強迫你玩F系列

呀升,多謝你改左咁多野比我地玩
我想數都數唔清楚,你既決定我地應該專重
DSE努力吧...

成班戰士又要話人改D圖垃圾
自己又要開黎玩

引用:
原帖由 牙俊幻到暈 於 2012-6-3 19:53 發表

得啦
我無付出又點?
你有咩付出?dog ? 你真係on dogdog
冇付出?支持已經係正能量,你無付出不但止不停罵作者,我只可以話你ON DOG DOG

發新話題