發新話題

信長之野望F 13.1E

[Close]
引用:
原帖由 打漆我啊笨 於 2012-6-3 19:37 發表
人地都係整個圖出黎比我地玩ja
洗5洗咁多意見
又見你地去整
成日係到_7人地
事實姐
唔得閒可以唔做作者
試問邊個作考未比人吊過呢?
又想上位 , 又怕壓力大
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

吾好甘吾開心拉阿升..!!

嗯。        
沒有什麼話要說,你自己最清楚
留下 加油 兩字

d人咁勁 不如自己作圖

冇人叫你玩架

又要玩 又要嘈

唔站在人地既主場 諗

升升俾人_到吾做.. ?                     .

引用:
原帖由 牙俊幻到暈 於 2012-6-3 19:43 發表

事實姐
唔得閒可以唔做作者
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
人地咁辛苦制張圖出黎.又話人地想上位.吾怪得呀升要走.都係你地班on_仔所賜

引用:
原帖由 牙俊幻到暈 於 2012-6-3 19:43 發表

事實姐
唔得閒可以唔做作者
D人就係咁,整張圖,又話博上位,D0G黎 ,

引用:
原帖由 阿升 於 2012-6-3 18:51 發表
[MOD]
石田三成
島左近
井伊直政
竹中半兵衛
直江兼信
黑田半兵衛
立花宗茂
阿國
漏了 2012-6-3 7:33補上

水計200->150

本願2技由30/40/50/60->10/15/20/25傷

佐佐成政3技增加目標效果

有BUG不要找我
我已不 ...
我是剛的奈小杰 有幸跟你打最後一場信

真系好煩
改又鬧吾改又鬧
都吾知咩心態黎
but 阿SiNg如果出左新絕信你會幫手整自動指令架可?

比我睇到樓上果d回應 我都唔做啦
支持你的決定

引用:
原帖由 skYlInE-caR 於 2012-6-3 19:46 發表
人地咁辛苦制張圖出黎.又話人地想上位.吾怪得呀升要走.都係你地班on_仔所賜

贊成,遲D有人接,又比D ON_仔罵走咖啦

引用:
原帖由 skYlInE-caR 於 2012-6-3 19:46 發表

走有咩禁大不了呢?
又唔係未換過作者
11.2b 都keep左好耐先換人
我又唔覺有咩分別

仲有好坦白講
佢唔走可以改得出d乜?
係有諗頭一早整左出黎啦

其實我見到有好多人都話 玩家咁多意見點解唔走去改
我剩係想講 假如我一直有接觸WE既話 我唔介意去幫手發展
我玩左7年左右信長 至少我知道信長需要D咩
但係要熟手做WE既 又有幾多人識
如果真係想做得好 我建議要組一隊人出黎改
有顧問 修圖者 資料員 測試眾
你覺得1個人困難 點解唔肯去招募更多幫手
埋怨 放棄 呢1個係解決方法咩?
玩家多 唔同意見自然多 但係要做一張圖出黎比人玩 只需要幾個有諗頭去發展就夠
再多既意見只會變復雜

終於走..gd                      

如果你甘勁,自己整張圖出黎玩LOR...整張圖要好多野...你畫畫都要好用心先可以畫到出靚畫啦.
呀升可以做到甘,系一件好叻GE事黎,事問聲,你地話作者廢,甘你地又整吾整到張圖出黎?

你整到一張可以靚過作者,好玩過作者張圖出黎,你點講都得啦!!!

我支持你!升哥

發新話題