發新話題

信長之野望F 13.1E

[Close]
講真 大家玩反11.2b好過啦

回復 45# 的帖子

咁你都一齊唔好做囉

引用:
原帖由 My_Dearest 於 2012-6-3 19:28 發表
咁你都一齊唔好做囉
禁佢講野係..可以就..黑人憎

我唔洗考試

好野 唔洗再有新圖 好野 班成日煩住哂既人 玩死呢張圖啦
同埋我都唔係好明囉 你地唔覺嫁咩 整完張圖 d人又話唔得唔得 都最後咪又係玩張圖 攪gag咩

就黎信7 連1張正規出得比賽既地圖都未做好
就咁就放棄 你根本無尊重過呢張地圖
亦都無尊重過一直支持你既人
做得預左要接受批評 連呢d風浪都接受唔到
唔怪得一直出既地圖都咁多負評
講真 無人會為左無啦啦插你而插你
有好既 自然多人讚 有負面既亦都會有人批評
雖然你係義務 但係當初接受呢份工作你已經預左
所以你走 絕對唔會係玩家既可惜
假如有下一任作者出現
你呢一d建樹根本唔會再值得留念
anyway 你要走既都阻止唔到 一路好走

過多2,3年之後
阿升應該會覺得自己點解會做埋d咁既野好傻仔
唔通真係為個vlan vip一世+版主咩
話就話係興趣姐 但都俾d小學x插
信長逐漸沒落了 靠你地班小學x啦

信長f版我諗捱多1年就會玩完

引用:
原帖由 My_Dearest 於 2012-6-3 19:04 發表
搵第二個接手仲好,改到咁真係冇眼睇, 咁唔得閒當初就唔好做啦
模組咁耐改得一隻直江,仲要同新板直江冇咩分別,,樣衰d咁囉
玩家既反映永遠被無視,自己做得唔好比人插,,就話人地話你
出c板wor.... ...
講得好
條友連打遍改版介紹都懶得打就咪鬼做作者啦,而家又扮曬比人迫害咁
又唔諗下改左差唔多年幾兩年,先改得個DD
走啦,唔留你

係咪改得少所以打得少

人地都係整個圖出黎比我地玩ja
洗5洗咁多意見
又見你地去整
成日係到_7人地

引用:
原帖由 Agnes.bbb★ 於 2012-6-3 19:32 發表
就黎信7 連1張正規出得比賽既地圖都未做好
就咁就放棄 你根本無尊重過呢張地圖
亦都無尊重過一直支持你既人
做得預左要接受批評 連呢d風浪都接受唔到
唔怪得一直出既地圖都咁多負評
講真 無人會為左無啦啦插你而插你 ...
稻姬T技 12 200>100
玉子大技285>100
呢d乜黎?
考乜鬼DSE啊
睇死個作者中文都U硬架啦
連個dd表達能力都無

支持
好感人
睇完有少少想哭了

引用:
原帖由 咖哩×杯面 於 2012-6-3 19:36 發表
講得好
條友連打遍改版介紹都懶得打就咪鬼做作者啦,而家又扮曬比人迫害咁
又唔諗下改左差唔多年幾兩年,先改得個DD
走啦,唔留你
收皮啦你,你估做一張圖好易?,你試下做呀,隻英太廢改勁又罵,乜柒都罵,你把口食完[c]黎?作者又要dse又要,,,,,,,
整完換來d咩?比你e班傻仔罵?訓醒未,信長就係多左你ed無謂人,雞蛋挑骨頭,唔理人地付出,一味插插插插,將心比己啦,自私LUN

真係照燒味,咁都比人報告

發新話題