發新話題

vLan官方地圖:信長之野望F 13.1D

[Close]
係咪特登整到信長冇得洗冰=.=?

引用:
原帖由 阿升 於 2012-6-2 22:48 發表

如果我有咁多時間去整我一定測試
但連一個人都冇幫我測試
我都要繼續整
測試人員選出黎係幫我地測試
但係佢地都成日唔得閒
咁我可以點?
唔改由佢?
我改咁密都係因為有BUG或BUG圖
再加上你地D意見
下版又要我出新英 ...
唔好改lor笨

無時間又要做作者,而家仲可以用黎做藉口div人,你都算巴閉
仲要係到宣傳自己minecraft server,想表示自己hea住做作者好瀟灑?

見到阿升你咁真係我都覺得有DD辛苦

洗唔洗我幫下你手創作

信長其實不嬲唔夠勁
仲要改廢左
sosad

引用:
原帖由 咖哩×杯面 於 2012-6-2 23:20 發表
你甘勁  你做作者LOL  正識串人地
你E加咪又系玩緊佢D圖  有種5好玩信長  去玩你的跑ONLINE啦

引用:
原帖由 咖哩×杯面 於 2012-6-2 23:20 發表
仲要係到宣傳自己minecraft server,想表示自己hea住做作者好瀟灑?
人地F信咪又系作者   曹咩?

引用:
原帖由 咖哩×杯面 於 2012-6-2 23:16 發表
唔好改lor笨
人地5改你地又話甘甘 佢改你又話甘甘甘
我都想見下你整圖的技術如何  甘手火9串

之前已經有問過玩家本願點改架啦-_-...
點解而家又要鬧...?
VLAN WAR3界面風格教學原創者.

KillinG FlooR SnIpER.

講真!!!
整一張圖要好多時間!!!
作者改圖已經好辛苦架啦。*(大家都唔知道嫁!!)
你想玩一張好玩既圖又要甘鬼多意見!!!
講真係!!!!好多人既字眼對作者黎講真係會整到人地發皮氣!!!
有無諗過人地既感受!!"

直江左上頭象要改改嗎  

支錯一下 水計幾令不過眼花

本願2技 好**粗口****侮辱成份**~ 咁**粗口**屈
很佢隔離都死 改下佢招技啦

兵數顯視有bug
本願2技過強

- -

點解 我係你個ser到 打唔到中文既- -可唔可以教下我~~

發新話題