發新話題

vLan官方地圖:信長之野望F 13.1C

[Close]
我知道大家一定等待了很久,不過我帶來也不多,只想知道效果如何
還有給那個增加BUG的人,你一定以為我不知道你用什麼來加入吧?
還有你這樣的技術學人加BUG,仲要用我整既程式,不如你學下D JASS先啦

YDWE
為妳做到最好

引用:
原帖由 阿升 於 2012-5-27 22:02 發表
阿爾已被政府的教育殘害,目前已準備回歸天國

OK下版已模組,如果有人唔中意我冇計架啦

仲有你地賴曬落我到啦,咩都係我架啦,咩都係我搞出黎

係我廢,唔識改圖架啦,係我無能,唔識整模組

咩都係我既錯,咩都係關我事架啦 ...
天國姐係佢仲幫吾幫手整..
為妳做到最好

其實好多vlan玩家想知阿爾幾時會真係上水...依加半潛水
為妳做到最好

引用:
原帖由 夜夢§秋葉 於 2012-5-27 23:20 發表

LOL 無走場 無咀炮 無小學X 全因GGX和GAME的規則好
信長 街場無完場 街場隊友互炮 全頻嘈 走場又多到...
原因? 無規則 炮咪炮 走場咪走場
信長咁多ED走場 炮狗 聰明既玩家當然玩其它GAME
信長不是不好玩 根本是VL ...
我想同你講 ggX d gaME規則好 咁唯獨係GGX WAR3無咩點理 仲有你話LOL無走場 無咀炮 無小學X 你未見過 大把喇 真係睇你自己? 你話無走場? 成日都見人走 無咀炮? 搶吾到路咪炮人囉 無小學X? 叫左單中仲有人搶中路  係強權之下仲有哩D行為 你仲話LOL好? 我其實當LOL係益智 GAME d模組成個卡通咁
為妳做到最好

無左官方地圖個字既....
為妳做到最好

引用:
原帖由 [FoR_GoD│淚 於 2012-5-28 18:38 發表
+仔改到屈左機-0-  變左木又識走法傷又打唔入 玩咩-0-變左木個bug真係痴線-0-好似絕信感=[
智障完未傻仔熙
為妳做到最好

引用:
原帖由 小飛豬 於 2012-5-29 10:33 發表

因為有待,觀察~

要挑選一個版本,作為信長盃7 的比賽地圖,好難.
其實我覺得出13.1d先好.. 等出13.1d 哩個版做信7
為妳做到最好

引用:
原帖由 luzhian 於 2012-5-29 20:50 發表
的確==
玉子其實改弱佢做咩........
本身已經少人用.......
搞到我宜家都唔用玉子了==
爬下文吾該
為妳做到最好

發新話題