26 12
發新話題

vLan官方地圖:信長之野望F 13.1C

[Close]
引用:
原帖由 iamppll 於 2012-5-28 12:48 發表
玉子已經無咩人玩, 仲改廢..
如果你睇唔明既話可以入地圖判斷

引用:
原帖由 john10298 於 2012-5-30 21:03 發表
我想問道機 勁左定廢左
射距200->100
應該係廢左

引用:
原帖由 您朋友 於 2012-5-30 21:48 發表
人地技術未夠班都加到BUG入你張圖。

防掛做得咁差,你仲有面串番人。
你話我冇面,咁你呢,你識整防BUG圖嗎?
其實我有好多方法,不過都係慢慢放出,而且新地圖已經大部份完成
又可以更新,唔該你下次串人都要睇下自己對呢件事有幾多認識

引用:
原帖由 Saileiut 於 2012-5-30 22:21 發表
我想問下13.1C係咪整到冇曬樹;冰又硬左?
bug圖黎
如果地圖整體有咩唔正常都係bug圖

引用:
原帖由 您朋友 於 2012-5-31 00:16 發表

一個你認為技術好差既人都可以破你張圖,你認為個防掛係唔係差?

製圖人整完圖比人破係必經既事,

不過你既態度好乞我憎,講到自己好勁>你一定以為我不知道你用什麼來加入吧?還有你這樣的技術學人加BUG,仲要用我整既程式, ...
講波既人都識打波咁先會有人尊重
唔通一個唔識打波去講波會有人尊重
請尊重自己尊重別人

引用:
原帖由 您朋友 於 2012-5-31 17:46 發表

由頭到尾我只係唔滿意樓主既態度,唔該你睇清楚我第1個留言所有字。

防掛系統咁多個版不嬲有,仲一直改善,點解我要宜家先講差?因為樓主又要差又要串。

一個員工經驗少而工作差,唔值得批評,佢會默默改善。

但一個員工經 ...
我覺得你已經係一個工作差員工又冇經驗既員工
唔該你自己學下點整圖先黎串我
其他人串我都係串我改得唔好,我認
但我製作地圖既能力已經好高,雖然有進步空間
我唔認為你可以串我

我未改圖之前我都係咁話阿爾點點點
因為我覺得有能力去勝任阿爾
而你呢?做出什麼成績?

我製作既工具被人去不良地用 我唔話得佢?

請你睇清楚自己,睇清楚人地啦

唔好知少少扮勁人OK?

引用:
原帖由 john10298 於 2012-5-31 17:54 發表
想問下 平手大技起手2秒之間 隻英比人吉起左要重新開過大技 係正常?
係吉果時會無敵(可能你唔知)
所以係正常

引用:
原帖由 -_小昇ヾ★ 於 2012-5-31 17:57 發表
另外 森仔2技BUG
已轉為舊版技能

引用:
原帖由 您朋友 於 2012-5-31 18:05 發表

你一直都唔明我講咩,我係想你收歛D,你睇乜都只係睇最後兩句。
你自己認為廢既人都入到BUG入你張圖,你覺得你有資格串果個人咩?我帶出呢點只係想你收歛D,重點唔係想批評你既技術。呢D係基本邏輯,跟本唔需要我識整圖先講得。咪以 ...
你我立場不一,堅持自己係咁架啦

其實我想講既係,你冇實力你串咩野
好似老師咁,冇料點教你

其實係唔係你入bug我唔知
但你既行動令我覺得你係

引用:
原帖由 您朋友 於 2012-5-31 19:08 發表

做BUG圖呢種咁賤既事我唔會做。

你身為版主,我只係想你謙卑D,我係唔滿意你既態度,而唔係技術。

既然你係要堅持,我都無話可說。
話你知係人情唔話你係道理
好心你有知識先串人啦

bug圖係唔係你做心裡有數
我態度係點我已經話比你聽
你冇技術你就唔好學人串
呢個我係既道理

你中意咪繼續整bug圖囉
我冇所謂

引用:
原帖由 aCeJaI_- 於 2012-5-31 19:11 發表
希望無甘快啲人又話咩bug 圖之類=.=
其實要整都唔難
整得好先算難

而家bug圖冇樹 遲d我唔知係點

26 12
發新話題