發新話題

vLan官方地圖:信長之野望F 13.1C

[Close]
期實我唔係想知加左乜野 防左乜野 大家都唔好插阿shing 因為冇佢你都冇信長玩 仲有你地唔好正係話佢啦 唔比加油佢都算

仲要插佢 唉 依家場場有人走 我2星期 只係GG過3場信長 係3場- -" d人v唔中勁英就走 比人殺一次就走 大老牙 死一次姐?? 洗唔洗走場牙

vlan唔好玩既 又唔整走場=封ac 我都冇心情玩信長了- -""" 仲有 LOL都唔係好好玩 廢game一場 昆點TW廢game

信長最好玩 但成日走場d人 唉 !!!!

升哥,我都知你地改圖係冇錢收,但係LOL D3 個勢已經搶左不少玩家離去,希望你地之後既圖,可以增加新英雄,改模組,等多d玩家回來玩

引用:
原帖由 阿升 於 2012-5-27 22:36 發表

乜你原來當我係版主?
我諗我只不過是一個路人,更新說明真係咁重要?
其實地圖說明又有睇咩?
我之前出新圖無人會去理你打咩
只會理成果,其實我打出黎都係比自己睇
如果你覺得睇上去有困難我只可以下次做好一點

我怨地 ...
求作者升  開貼招募人手齊齊整模組  一起走下同樣的路            .只要你無悔 我就無怨........

加仔招大技可以通街走,,算係正常嗎?

引用:
原帖由 ZinG. 於 2012-5-28 00:57 發表

紅字為認同
bt  "講到尾佢個投降咪又姐係走場 講得好聽D之嘛!"有d保留
你點諗出黎
唔鐘意走場都係想求乜先?我諗都係完場。
講真你走場多數都係唔夠打先走場嫁啦
咁你唔夠打, 就用投降大家冇得玩埋佢。
分別唔係話冇. 但個道理其實係一樣嫁囉!

老老實實 清唔清晰有咩所謂
更新說明打出黎一大堆>喱隻英點改點改  屈哂啦
>一堆人未試開post>又引黎另一堆人不停嘈>最後咪又係實戰 知道 明哂

唔清晰你就唔玩?  最後咪又係試

其實好多vlan玩家想知阿爾幾時會真係上水...依加半潛水
為妳做到最好

引用:
原帖由 夜夢§秋葉 於 2012-5-27 23:20 發表

LOL 無走場 無咀炮 無小學X 全因GGX和GAME的規則好
信長 街場無完場 街場隊友互炮 全頻嘈 走場又多到...
原因? 無規則 炮咪炮 走場咪走場
信長咁多ED走場 炮狗 聰明既玩家當然玩其它GAME
信長不是不好玩 根本是VL ...
我想同你講 ggX d gaME規則好 咁唯獨係GGX WAR3無咩點理 仲有你話LOL無走場 無咀炮 無小學X 你未見過 大把喇 真係睇你自己? 你話無走場? 成日都見人走 無咀炮? 搶吾到路咪炮人囉 無小學X? 叫左單中仲有人搶中路  係強權之下仲有哩D行為 你仲話LOL好? 我其實當LOL係益智 GAME d模組成個卡通咁
為妳做到最好

支持新圖...不過...改改模組好更加好
我確定你將會是我永遠忘不了的人

:) :) :)

我知阿升有口難言..我盡量幫大家講一講解
阿升攪緊新圖o的bug;;吾好再煩佢啦..
===================================
稻姬T技 12 200->100(稻姬T技增加攻擊距離200->100)
F9修正
閽‧狂風之書 0.015->0.02(黑風書傷害率0.015->0.02)
明智秀滿2技說修正
松久3技加強 70/80/90/100->80/90/110/120(松久永秀R技增強)
九鬼大技->30%(九鬼加隆T技加入30%魔抗)
百地天生會隨大技等級*20(百地三太夫天生技增強100+T技等級*20 即2lvT技=140背剌傷害)
毛毛D技施放技能時間1.170->0.5(毛利元就"落馬"冷卻時間 1.170->0.5)
加藤D技變木移速為0->1  16秒->14秒 (移速增加為1 因應能給"鬼丸,丹羽E技,湖衣E技"插至空中而增加 變木時間16->14秒)
玉子T技256距->100距(玉子T技施法距離256->100)

姐係咁
我初頭睇都唔知up乜
有讀開數學/物理既人知道
單位好重要嫁!!!鬼知你加d咩/減d咩?

玉子已經無咩人玩, 仲改廢..

點解要改弱玉子.. 咁樣用大技黎起手咪好難囉
BTW 支持支持

發新話題