發新話題

vLan官方地圖:信長之野望F 13.1C

[Close]
引用:
原帖由 kinasthry 於 2012-5-27 22:53 發表
我想講.你改得圖,開得post既會有人認真去睇.
打出黎既野.清晰係最基本掛?
唔係我睇得有困難.係根本唔會睇得明.

怨地圖不如怨自己?
我並唔熟悉改圖既野.
你話你既技術已經去到好高.
甘我為有信你.
希待下次既新圖吧. ...
模丫,下版只改模(同del左百地d技效果)

引用:
原帖由 Rd-_ 於 2012-5-27 17:25 發表
終於出新圖改bug
希望更加有趣
想知有咩bug???
HanDSoMeBoY

引用:
原帖由 aCeSister_- 於 2012-5-27 22:55 發表
想知有咩bug???
應該係bug圖問題

bug圖問題 7171有教點解決 你地有試過去做?
而家升出左新圖..又話佢唔係太大改變..
佢講唔清晰?定係你自己睇唔到呀

引用:
原帖由 sM× 於 2012-5-27 22:59 發表
bug圖問題 7171有教點解決 你地有試過去做?
而家升出左新圖..又話佢唔係太大改變..
bug圖方面都我有修正,應該可以阻止到

引用:
原帖由 阿升 於 2012-5-27 23:04 發表

bug圖方面都我有修正,應該可以阻止到
我知..我講緊果d人...只會批評

你真係搞笑
一 切 不 可 能 發 生 的。
將 它 們 逐 一 化 解 。
登 上 最 高 峰 的 寶 座!

一個月先玩得果幾場信長
但都支持singsing

回復 112# 的帖子

你要這樣說我也沒法子~

本人希望百地大技加強番d(緩速方面) 最好由45%/55% 上番做50%/60%左右
PS:吾LIKE勿插 見意黎

引用:
原帖由 阿升 於 2012-5-27 22:39 發表

03區又有幾多個係玩緊?
新手區又有幾多係新手?
世界已亂,區域已亂
不是因為沒有規則,是因為沒有人去創造規則
LOL 無走場 無咀炮 無小學X 全因GGX和GAME的規則好
信長 街場無完場 街場隊友互炮 全頻嘈 走場又多到...
原因? 無規則 炮咪炮 走場咪走場
信長咁多ED走場 炮狗 聰明既玩家當然玩其它GAME
信長不是不好玩 根本是VLAN已經無心去管理信長E隻GAME
有心就已經規管哂D走場 咀炮的那些小學X
信長E一年真係都沒落

加仔變木行

引用:
原帖由 ShinGO.o 於 2012-5-28 00:09 發表
加仔變木行
可能會改到冇大技,因為大技可以行既原因

引用:
原帖由 夜夢§秋葉 於 2012-5-27 23:20 發表

LOL 無走場 無咀炮 無小學X 全因GGX和GAME的規則好
信長 街場無完場 街場隊友互炮 全頻嘈 走場又多到...
原因? 無規則 炮咪炮 走場咪走場
信長咁多ED走場 炮狗 聰明既玩家當然玩其它GAME
信長不是不好玩 根本是VL ...
講黎都多鬼餘, LOL係Online Game!
信長?只不過係一張地圖咋!講就天下無敵
捉走場狗?睇唔睇到02而加係乜野情況?
我就真係想知你有乜野好方法啦!

我如果係LoL做一個炮狗, 係咪會比人封AC?
我如果係LoL做一個走場狗, 係咪會比人封電腦?
LoL又有乜野好規則先?講到尾佢個投降咪又姐係走場
講得好聽D之嘛!

信長重點冇人玩原因係乜?炮狗?走場?
關Vlan乜野事先?又關隻Game乜野事先?
你比罵, 我就要去封佢AC?唔係呱!你引笑?
同人講質素?咪又係香港人!

姐係我玩完信長, 做完炮狗, 我轉玩LoL我就會成熟好多?
LoL真係咁神奇?
引用:
原帖由 sM× 於 2012-5-27 22:59 發表
我就想問下, 單單一句
九鬼大技->30%
你會覺得好清晰?CD?攻擊?攻速?你明?
咁就真係原諒我們大部份人歸納去理解能力有問題好了!

信長沒落?我覺得是更新令我們沒落, 最少我識既朋友都係因為呢個原因

引用:
原帖由 Reborn_Wai 於 2012-5-28 00:25 發表

講黎都多鬼餘, LOL係Online Game!
信長?只不過係一張地圖咋!講就天下無敵

捉走場狗?睇唔睇到02而加係乜野情況?
我就真係想知你有乜野好方法啦!

我如果係LoL做一個炮狗, 係咪會比人封AC?
我如果係LoL做一個走場狗, 係咪會比 ...
紅字為認同
bt  "講到尾佢個投降咪又姐係走場 講得好聽D之嘛!"有d保留
你點諗出黎

發新話題