發新話題

vLan官方地圖:信長之野望F 13.1C

[Close]

回復 89# 的帖子

每個人都有情緒

辛辛苦苦改張圖出黎

佢又沒額外收入

每一次重要比人惡意評價

作者們接受你地既責罵有多少永遠都唔會有人知

大家只係在意於佢一次既悔氣
Nok

引用:
原帖由 kinasthry 於 2012-5-27 22:28 發表
y你可以做版主做到甘悔氣.
當初阿2改圖.
放張圖出黎又咪俾人圍插.
但係我覺得佢最起碼.
係post打既野.
係好清晰
而你?
九鬼大技->30%
百地天生會隨大技等級*20
==?
up乜.
攻速變30%=.=?移速=.=?抗傷=.=?
百地天生100 ...
乜你原來當我係版主?
我諗我只不過是一個路人,更新說明真係咁重要?
其實地圖說明又有睇咩?
我之前出新圖無人會去理你打咩
只會理成果,其實我打出黎都係比自己睇
如果你覺得睇上去有困難我只可以下次做好一點

我怨地圖沒有找到一個好平台,怨地圖為何不能打入其他國家,怨政府一點幫助都冇

我已經技術到左頂峰已經無力學習更多,亦無時間去管理更多

算咩都係我錯,係我無好好創造更多.........

好波~又有新圖玩
夢想.

引用:
原帖由 阿升 於 2012-5-27 22:36 發表

乜你原來當我係版主?
我諗我只不過是一個路人,更新說明真係咁重要?
其實地圖說明又有睇咩?
我之前出新圖無人會去理你打咩
只會理成果,其實我打出黎都係比自己睇
如果你覺得睇上去有困難我只可以下次做好一點

我怨地 ...
算啦=3= 其實你做到WAR3圖 其實好勁 好過D人做唔到

引用:
原帖由 PrinceS『Sm』 於 2012-5-27 22:31 發表
每個人都有情緒

辛辛苦苦改張圖出黎

佢又沒額外收入

每一次重要比人惡意評價

作者們接受你地既責罵有多少永遠都唔會有人知

大家只係在意於佢一次既悔氣 ...
03區又有幾多個係玩緊?
新手區又有幾多係新手?
世界已亂,區域已亂
不是因為沒有規則,是因為沒有人去創造規則

根本佢地淨係識...講左講右...冇諗你地辛苦
我又唔見佢識自己整張出泥

引用:
原帖由 碎.星 於 2012-5-27 22:38 發表
算啦=3= 其實你做到WAR3圖 其實好勁 好過D人做唔到
地圖算什麼,我學到又會有人理嗎?
我創造一個更好既編輯器,又被利用地圖(非法)修改
想利用更多功能創造又無能,我已無他選,只可以怨

你怨都冇用 ...可能會舒服d
但呢個世界總有果d衰人
不如做到最好..睇佢有咩聲出~
我支持你呀升

又走場  好悶
我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

引用:
原帖由 阿升 於 2012-5-27 22:39 發表

03區又有幾多個係玩緊?
新手區又有幾多係新手?
世界已亂,區域已亂
不是因為沒有規則,是因為沒有人去創造規則
不是不創造 而是創造後沒人會守

不然01 02區怎變死區
Nok

引用:
原帖由 Yura♥志龍 於 2012-5-27 22:45 發表
又走場  好悶
睇黎又要搞一點防走場活動
走場被捉永久停權。

叫vlan改革難難難

阿升你發完悔氣之後會繼續出好既新圖就得
你有你難處我地都明白
面對沒落中既信長,無外援幫助光復信長,但你仲要撐起成隻game好絕望我都明白
但你選擇左做作者,呢d事就無可避免的了

繼續加油

引用:
原帖由 阿升 於 2012-5-27 22:41 發表

地圖算什麼,我學到又會有人理嗎?
我創造一個更好既編輯器,又被利用地圖(非法)修改
想利用更多功能創造又無能,我已無他選,只可以怨
VLAND人好現實的 有咩唔岩人地會話人,,但係唔會話自己
日日話BUG圖 自己唔用腦 E加出左圖 又話冇太大改動

引用:
原帖由 香腸 於 2012-5-27 22:50 發表
阿升你發完悔氣之後會繼續出好既新圖就得
你有你難處我地都明白
面對沒落中既信長,無外援幫助光復信長,但你仲要撐起成隻game好絕望我都明白
但你選擇左做作者,呢d事就無可避免的了

繼續加油 ...
求模組,幫手宣傳一下可能會搵到好模

我想講.你改得圖,開得post既會有人認真去睇.
打出黎既野.清晰係最基本掛?
唔係我睇得有困難.係根本唔會睇得明.

怨地圖不如怨自己?
我並唔熟悉改圖既野.
你話你既技術已經去到好高.
甘我為有信你.
希待下次既新圖吧.
一 切 不 可 能 發 生 的。
將 它 們 逐 一 化 解 。
登 上 最 高 峰 的 寶 座!

發新話題