發新話題

vLan官方地圖:信長之野望F 13.1C

[Close]
引用:
原帖由 BoA﹑ 於 2012-5-29 21:52 發表
講真.需要理佢改成點咩?.你有技術識點發揮到英雄既能力就夠.我覺得吾係一味怪作者點改點改囉.加上我未見過一隻英雄肥起左係廢.只係會見到吾識發揮英雄本新能力既玩家. ...
而我從未見光秀九鬼肥起左有咩用
光秀肥唔肥都係得大技控場既作用
九鬼肥左作用...頂子彈??

回復 169# 的帖子

認同...不如只係改BUG算啦...
5係太明你講咩野...
可能我理解能力差吧~

唔錯唔錯
試左不過差唔多
搵日試試改左既英先
支持
錢財乃是浮云

我想問道機 勁左定廢左

引用:
原帖由 john10298 於 2012-5-30 21:03 發表
我想問道機 勁左定廢左
射距200->100
應該係廢左

人地技術未夠班都加到BUG入你張圖。

防掛做得咁差,你仲有面串番人。

引用:
原帖由 您朋友 於 2012-5-30 21:48 發表
人地技術未夠班都加到BUG入你張圖。

防掛做得咁差,你仲有面串番人。
你話我冇面,咁你呢,你識整防BUG圖嗎?
其實我有好多方法,不過都係慢慢放出,而且新地圖已經大部份完成
又可以更新,唔該你下次串人都要睇下自己對呢件事有幾多認識

係勁就自己去整圖啦,係到串人,人地整完比你串? 你乜水丫?

我想問下13.1C係咪整到冇曬樹;冰又硬左?

引用:
原帖由 Saileiut 於 2012-5-30 22:21 發表
我想問下13.1C係咪整到冇曬樹;冰又硬左?
bug圖黎
如果地圖整體有咩唔正常都係bug圖

支持下先.
     加油吧制圖者
浪子.  王傑

想問下 平手大技起手2秒之間 隻英比人吉起左要重新開過大技 係正常?

2龍1技的起手bug又出現了,再次麻煩作者

引用:
原帖由 阿升 於 2012-5-30 21:54 發表

你話我冇面,咁你呢,你識整防BUG圖嗎?
其實我有好多方法,不過都係慢慢放出,而且新地圖已經大部份完成
又可以更新,唔該你下次串人都要睇下自己對呢件事有幾多認識 ...
一個你認為技術好差既人都可以破你張圖,你認為個防掛係唔係差?

製圖人整完圖比人破係必經既事,

不過你既態度好乞我憎,講到自己好勁>你一定以為我不知道你用什麼來加入吧?還有你這樣的技術學人加BUG,仲要用我整既程式,不如你學下D JASS先啦

串你都要識整圖?咁講波佬咪要跑得快過足球員?

支持制圖者 令到我地信長玩家又可以玩新圖
待補!!^__^

發新話題