發新話題

vLan官方地圖:信長之野望F 13.1C

[Close]

vLan官方地圖:信長之野望F 13.1C

我知道大家一定等待了很久,不過我帶來也不多,只想知道效果如何
還有給那個增加BUG的人,你一定以為我不知道你用什麼來加入吧?
還有你這樣的技術學人加BUG,仲要用我整既程式,不如你學下D JASS先啦

稻姬T技 12 200->100

F9修正

閽‧狂風之書 0.015->0.02

明智秀滿2技說修正

松久3技加強 70/80/90/100->80/90/110/120

九鬼大技->30%

百地天生會隨大技等級*20

毛毛D技施放技能時間1.170->0.5

加藤D技變木移速為0->1  16秒->14秒 會動是正常的

玉子T技256距->100距

其他BUG修復

<其他>
更新優化工具,可能會出簡體
正常不影響遊戲

<注>

因為製作急速可能會有其他BUG

附件

F131C_HK.zip (4.79 MB)

2012-5-27 17:23, 下載次數: 3189

終於出新圖改bug
希望更加有趣
`願與你重逢

GD
玉子T技256距->100距弱左

加藤D技變木移速為0->1  16秒->14秒 會動是正常的

新圖 GOOD

雖然新圖
但改動不大
btw, thx作者, 繼續努力
但......百地背刺再度強化......?
不是吧

支持新圖,雖然好多玩家都希望可以改一改模組,而你只會叫玩家比你
其實好多玩家到加陣都唔知咩係"World Editor",所以你只係反問,只會有反感
市面上有好多網都有模組,例如K__,G__都有好多有水準的模組,
作者你都可以去果到偷下都唔錯的

搵到BUG

yo 有新圖啦

引用:
原帖由 ●PinK_x黑 於 2012-5-27 17:34 發表
搵到BUG
請講

引用:
原帖由 阿升 於 2012-5-27 17:35 發表

請講
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=535748&extra=page%3D1

不能不支持
這世界只有騙子是真心的 因為他會真心的騙你。。

SUPPORT

加仔變1移速木有咩用......
條褲都加80移速
加得1/80移速
影響唔大掛

發新話題