27 12
發新話題

[無效] 挑戰: Re.CoiLた vs FoR_L

[Close]
咁都係對面走場我地先嘈姐=.=
有品完場都吾識

引用:
原帖由 →檸£茶〃 於 2012-5-27 14:06 發表
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=535548&extra=page%3D1
是需保持禮貌.而不一定是粗口
那位版主似沒有先閱rp
對面連最基本的完場都沒有
直爆失敗就走場
我們都只是說他們走場而已

請各vlan的版主先閱rp再評審

其實你煩夠未 只係果日我要出去局住叫隊友直爆
失敗咪關機 留係度等你完?
贏就贏輸就輸 我走左結果都唔會變  
唔好同我講埋D乜野有品完場 其實你幾大
只係打場機 嘈到咁 咁又係 睇你自貼我都估到啦
雖然我唔知咩事 但就咁睇似係我跳完之後你地全頻挑釁姐
咁就怪自己傻仔 無得怨 醒目

不知所謂 幼稚少陣

引用:
原帖由 Re.CoiLた夜 於 2012-5-27 14:44 發表
其實你煩夠未 只係果日我要出去局住叫隊友直爆
失敗咪關機 留係度等你完?
贏就贏輸就輸 我走左結果都唔會變  
唔好同我講埋D乜野有品完場 其實你幾大
只係打場機 嘈到咁 咁又係 睇你自貼我都估到啦
雖然我唔 ...
只係打機? 都要輸埋D人品
我幾大又關你事? 中4唔比打機?
定係你D毒_樣唔敢見人連自貼都唔敢?
挑釁? 你學識挑釁既定義係咩未?
定係仲要好似幼稚園咁人地講你又跟住講?

你就真係不知所謂 幼稚少陣啦

不過你就真係幾可憐
話人細自己都應該幾大下
咁大個都仲要打埋D信長跳下場咁
我就唔會睇低你呢D人

朋友都叫我果100分豪比狗
但係點解我死口唔放?????
可能係因為連狗都不如

人身攻擊就叻
做人就失敗

唔知咁勞氣做乜 不過見到你咁激真係頂癮
我又唔係話大既 只不過考完DSE姐?應該就大你小小掛?
我問你幾大既意思我諗眾人都清楚係問你智商
點解你會答我歲數
開口埋口就狗狗聲 同你解釋就叫人身攻擊
咁你呢啲叫乜 如果你話我係隻狗
咁你就係一隻比我更低劣既生物

你成篇野都係想指我跳場人品姐
講左有事出去解釋左仲係追住呢點咬 其實係你唔明定我講得未夠白?
走左之後既事我就唔清楚亦都唔想知
不過你比人捉得違規挑釁呢樣野就無屈你
自覺下 打機姐 打仗咩 唔好引我笑啦
我消遣炸 見到你打到好似親身上陣得淡笑

呢架野贏就贏輸就輸 人品? 講經咩 ??

唔會再回 要點諗隨你 加油字海

引用:
原帖由 Re.CoiLた夜 於 2012-5-27 16:10 發表
唔知咁勞氣做乜 不過見到你咁激真係頂癮
我又唔係話大既 只不過考完DSE姐?應該就大你小小掛?
我問你幾大既意思我諗眾人都清楚係問你智商
點解你會答我歲數
開口埋口就狗狗聲 同你解釋就叫人身攻擊
咁你呢啲叫 ...
其實我已經輸了
我都唔回應了

原來智商分大細

老虎? 邊_到老啊
貓貓仔炸?
含_啦去
廢物比人滅團

引用: