37 123
發新話題

[交流] 你地認為一個火影人物既咩忍術+咩忍術=最強?(好似好難諗==])

[Close]

你地認為一個火影人物既咩忍術+咩忍術=最強?(好似好難諗==])

如題如題
我就認為呢...
佐肋既須佐能呼+棋磷

佐肋既須佐能呼+棋磷
鼬個須佐能呼仲變態
我覺得係土轉生 無限鞭c- -
one piece

可5可以計埋仙術?
不可1,不可再! 向3分說不! 向滅號說不!
企硬! Take滅號衰硬!

引用:
原帖由 bbwarrior 於 2012-5-22 22:36 發表
可5可以計埋仙術?
火影人物既咩忍術+咩忍術=最強?
睇標題- -
one piece

穢土轉生+八門遁甲, 不斷開死門也不會死, 第八門是超越五影的力量, 即等同一個真斑的實力, 而我認為速度還在真斑之上, 至少快上幾倍
初代火影的超速再生+八門遁甲, 持久力必定會比凱好得多, 因為身體的細胞可以快速恢復, 開第七門後, 也不會像凱般要休息很多天

輪迴天生之術+八門遁甲, 死完又復活, 而輪迴天生之術是對施術者無副作用

無限查克拉+識所有封印術+快速結印

明人 仙法-風遁手女劍

多重影分身 + 仙法 風遁 螺旋手裡劍 (假設有無限仙術查克拉)

引用:
原帖由 KeiRo 於 2012-5-23 18:23 發表
多重影分身 + 仙法 風遁 螺旋手裡劍 (假設有無限仙術查克拉)
用9尾果d

一齊合埋屯法果d

得唔得架- -?

輪迴眼+須佐能乎

所有螺旋丸合埋 成風神螺旋丸=] (亂up)
鼬既須佐能乎有十拳劍== 唔係咩人都死咩

九尾加須佐

計我話就係 飛雷神+須佐  

最勁幻術咩
你出咩招之前都無用
已中幻術88
(唔好話咩幻術唔得,前面提果d 8門遁甲係體術,其他咩咩咩 又係瞳術

最正最強既忍術一定係鼬太知既幻術+天照

你任何勁人係佢面前未出手之前已經中左佢既月讀, 成個人迷迷惘惘,

佢係好遠距離再用天照燒瓜你!腳都唔駛行一步已經KO左你。

37 123
發新話題