31 123
發新話題

(美服)試賣ac 60lv 秘法師 (已有圖) , 賣錢 每100萬300$

[Close]

(美服)試賣ac 60lv 秘法師 (已有圖) , 賣錢 每100萬300$

開技能長期有7.2w 傷害

血量2萬幾..

另賣d3 $

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

---------------------------------------------------del

咁你姐 賣哂成個AC 加序號拉
Time Wait For No One

引用:
原帖由 BlackStaR★武 於 2012-5-22 20:59 發表
咁你姐 賣哂成個AC 加序號拉
?????????????????

CD KEY在AC上 而不是在碟上 你知嗎

引用:
原帖由 BlackStaR★武 於 2012-5-22 21:02 發表
CD KEY在AC上 而不是在碟上 你知嗎
都開哂AC 仲C咩D KEY
我真係唔知個CD KEY有咩用 WTF?

1 CD KEY 只可以用係一個AC上-.- 你有多個CD KEY在手咩 定係你玩厭左?_?

引用:
原帖由 BlackStaR★武 於 2012-5-22 21:09 發表
1 CD KEY 只可以用係一個AC上-.- 你有多個CD KEY在手咩 定係你玩厭左?_?
賣到價錢...可以換過隻人玩,玩下其他職都好

咁姐係你要買多個CD KEY 先得嫁BO-.- 你放AC 無可能只係放隻法C比人

引用:
原帖由 BlackStaR★武 於 2012-5-22 21:15 發表
咁姐係你要買多個CD KEY 先得嫁BO-.- 你放AC 無可能只係放隻法C比人
我個AC淨係得法師,當然係買多個CD KEY啦....600$1個姐

唔記得講係美服AC

咁不如你改標題 放D3 序號 我諗會吸引多D人入尼睇@@

引用:
原帖由 BlackStaR★武 於 2012-5-22 23:33 發表
咁不如你改標題 放D3 序號 我諗會吸引多D人入尼睇@@
我要放既係60秘法師...我唔明你成日講咩序號做乜

點去到6萬傷= =...我先得2萬5..求睇下你D裝

咁姐係你只係放其中一隻人仔拉   1個AC2個人用 1個倉同錢又係2個人用 小心比人爆格

琴日係own3d 睇到有條變態鬼佬隻DH 成13萬攻

去到一係佢秒怪,一係就D怪秒佢既境界...

我諗條鬼佬都算真正玩到隻GAME既中後

31 123
發新話題